2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

201 بازدید | 7 پست
سلام امروز روز 26 پری هست 5روز به پری مونده اما هیچ علائمی ندارم به نظرتون بی بی بزارم 8ماه منتظرم تورو خدا امروز برام دعا کنید من هم شیرازیم دارم میرم شاه چراغ برای همه منتظران بچه دعا میکنم ان شالاه دامن همشون به حق حضرت عای اصغر سبز بشه امین ..................................... بعداز اونا حضرت علی اصغر یه گو شه چشمی هم به من رو سیاه کنه التماس دعا
خدایا خودت کمک کن
گلم ایشالا که باردار باشی
بستگی داره دوره هات چند روزه باشه
بدنا هم با هم فرق داره عزیزم
عجله نکن و بزار روز پری بی بی بزار که خیالت راحت باشه
استرس واست خوب نیست خانومی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم نا امید نشو من حدود 10روز مونده بود پری بشم نزدیکی کردم و چند روز بعدش تازه لقاحم انجام شد و بی بی نشون داد از خدا میخوام که از در خونه صاحب امروز دست خالی نری .

مامان منم شیزازیه و عاشق شاه چراغ اما سالهاست که نتونسته بیاد شیراز تورو خدا دعا کن حاجت روا بشه اسمش سیمینه ازت یک دنیا ممنون میشم .
خدایا کمکم کن
یک هفته دیگه چک کن .
انشاالله باردار هستى عزیزم .
سعى کن استرس نداشته باشى .فقط با آرامش منتظر نى نى خوشگلت باش .
ما رو هم دعا کن .
هیچ وقت قرص هایی که حال آدم را خوب می کنند، جای خوب هایی که دل آدم را قرص می کنند ..را نمیگیرند...
عزیزم من هم این ماه اصلا هیچ علایمی ندارم دورهام 28 روزس امروز موعد پری بود بی بی گذاشتم که سریع دو خط شد اما یه مقدار کمرنگه وتا الان هم باید پری می اومد اما فکر کنم خبری نیست امید داشته باش موفق باشی.