2777
2789
عنوان

کدوم دوتا ازین اسما قشنگتره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم لاقل بزار نارگل یا گل انار   انار خالی نمیشه یکبار بلند صدا بزن  اناااار

خوب گفتیا 

منم خودم نمیخوام انار بزارم فقط میخواستم نظرات رو ببینم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
یا خدا پس فردا خیار اسم نشه صلوات😓😂

فک کن اسم طرف خیار باشه فانیلش قلمی😂😂😂خیارقلمی

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
مگه نبات و عسل و گندم غذا نیستن؟؟؟؟انار هم مثل اوناست

ببخش نمیخاستم ناراحتت کنم، میگن اسم باید ب دل مادر و پدر بشینه، ولی من میگم یه چیز بذارن ک بچه هم دوست داشته باشه، الان نیلا واقعا اسم زیباییه 💙

خدایی منم اسمم قشنگ نیست 

ولی فکرشو میکنم تو دوران مدرسه اسمم انار بود یه حالی میشدم🤕

خب درسته عسل و نباتم غذان 

ولی شیر برنجم غذاست 

مگه باید اسم بچه رو گذاشت شیر برنج 🤕

فک کن اسم طرف خیار باشه فانیلش قلمی😂😂😂خیارقلمی

👌😂😂😂

یا گوجه سبز باشه

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️

[QUOTE=188579703]ببخش نمیخاستم ناراحتت کنم، میگن اسم باید ب دل مادر و پدر بشینه، ولی من میگم یه چیز بذارن ک بچه هم دو ...[/QUOن ناراحت نشدم

حق با شماست عزیزم

بخصوص درمورد شیربرنج😂😂😂

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
ممنون عزیزم  محمد نیکان هم اسم داداشمه

اسم قشنگیه

شما چن سالته اسمت نیلاست

خخخ😂😂😂چ اسمایی در میاد 

اره😂..اینارو ولش من عاشق اسم کاربریت شدم😓😂

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
محمد پارسا نیلا. استارتر نیلای هم قشنگه پیشنهاد میکنم بهتون

نیلای گفتنش سخت نیست؟