2777
2789
عنوان

کدوم دوتا ازین اسما قشنگتره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها محمدپارسا ترکیب اسم ایرانی و عربی یه طوری نمیشع؟؟؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
بچه ها محمدپارسا ترکیب اسم ایرانی و عربی یه طوری نمیشع؟؟؟

ن

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
توی اسامی پسرونه سه تاشون بد بودن ولی تو اسامی دخترونه نیلا خیلی قشنگه عالیه

اسم پسرونه قشنگ ک اولش محمد باشه بگو

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
من چندبار پلک زدم گفتم شاید اشتباه دیدم🤕 ولی گویا اسمه😐

مگه نبات و عسل و گندم غذا نیستن؟؟؟؟انار هم مثل اوناست

وااا        انار چیه

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
من چندبار پلک زدم گفتم شاید اشتباه دیدم🤕 ولی گویا اسمه😐

یا خدا پس فردا خیار اسم نشه صلوات😓😂

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
عه من نیلا هستم 😁 بزار نیلا خوشگله😊😉😘

خوشبحالت اسمت عالیه