2777
2789
عنوان

کیا کرونا گرفتن و الان خوب شدن؟

198 بازدید | 15 پست

بچه ها همسرم الان سر درد داره و تنش یخ زده و درد میکنه

تب و لرز داره گلوشم درد میکنه و نفسش خوب نمیاد

خونوادش تست دادن مثبت بوده دکتر فقط براشون دارو نوشته

من و همسرم دوریم از هم 

چندساعت دیگه میخواد بره تست بده

خیلی نگرانم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻

نگران نباش عزیزم 

ایشالا نگرفتن ،اگ گرفته باشنم زود خوب میشن

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله زود خوب میشن ،نگران نباشید ،بله من و همسرم خفیف گرفتیم و خوب شدیم ،شوهر خواهرشوهرم کادر درمان هستن گرفتن با تب شدید ،خوب شدن دو سه روزه خوب شدن 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

من گرفتم اما چون همون اول متوجه شدم دیگه فقط تو گلوم فعالیت کرد و تب داشتم. سرفه هم خیلی کم. اما گلوم رو به یه وضعی انداخته بود که خدا میدونه. اما من همش اب نمک و سرکه سیب غرغره کردم بخور دادم و اش بلغور خوردم و عسل ابلیمو و عسل با سیاه دانه قاطی کردیم و ... 

نیازی به تست پی سی ار،نیست چون کروناست

اگ چن روز از علایمش میگذره حتما،سی تی اسکن انجام بدن و اکسیژن خونشون چک بشه

در ضمن تهویه،لازم در منزل،برقرار بشه چون بسرعت برق در هوا منتشر میشه هنگی هم ماسک بزنین

و به همسرتون مایعات بدین روزی 6لیوان ابمیوه واب ک بالای 8لیوان...استراحت مطلق 

پیاده روی و فعالیت ممنوه چون کرونا رو تشدید میکنه

انشاالله بهتر بشن 

کل فامیلای من هم گرفتن .. خدا رو شکر خوب شدن 

. فقط یکی دو نفر از اونا نفسشون بالا نمیومد تو بیمارستان چند روزی بستری شدن و خوب شدن .. مایعات .. دمنوش آویشن .. بهشون بده   الان هم سریع آب ولرم و آبلیمو و عسل قاطی کن فوری بهش بده  .. دوش آب گرم   و بهداشت مداوم دستها  .. توکل بر خداوند بکنید نباید استرس به خودتون راه بدید   اصلا هم نترسید   کرونا همون سرما خوردگی با کمی تفاوت

دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری  که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه 

دختر دایی منم گرفته بود ۷۰ درصد ریه اش درگیر بود خدارو شکر خوب شد خیلی از فامیلای من گرفتن خوب شدن اگه بیماری زمینه ای نداشته باشه ان شاالله زود  خوب میشه 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود ❤