2777
2789
وضع خیلی خرابه  کی گفته حضوریه؟

من عصر با ی دوازدهمی حرف میزدم گف مجازیه 

بعد اخبارو دیدم ۳۰و۲۰رو گفت حضوریه بعدش اون دوست دوازدهمی که تاپیک زده بود بهم گفت الان دیدم حضوریه گفتم آره خودمم پای اخبار بودم

دیگه کنکوری نیستم  
نه نگفت فقط گفتن شاید مجازی بشه و داریم در موردش صحبت می‌کنیم که اینم فقط برای دلخوشی بچه‌ها گفتن ...

اخه وضع خیلی خرابه ستاد کرونا اجازه نمیده نماینده مجلسم گفته مجازی کنن

به حق این شبااای عزیز خدا رو قسم میدم ک مجازی باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اگه نهم مجازی کنن دوازدهم نمیکنن🥺🥺🥺 میگن نمیخایم  سال کرونایی بگن دانش آموزان  یا ...

آخه اگه مجازی هم بشه بچه های پارسال هم اعتراض میکنن که فرقشون چی بوده با ما 

دیگه کنکوری نیستم  
اخه وضع خیلی خرابه ستاد کرونا اجازه نمیده نماینده مجلسم گفته مجازی کنن به حق این شبااای عزیز خدا رو ...

من امشب خیلی دعا کردم😁

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
آخه اگه مجازی هم بشه بچه های پارسال هم اعتراض میکنن که فرقشون چی بوده با ما 

پارسال اینقدر وخیم نبود اوضاع...

بعدم اعتراض کنن نمیتونن برگردونن که

بخدا جونمون مهمتره

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
اخه وضع خیلی خرابه ستاد کرونا اجازه نمیده نماینده مجلسم گفته مجازی کنن به حق این شبااای عزیز خدا رو ...

مگه پارسال وضع خراب نبود؟! هم امتحانا حضوری بود، هم کنکور برگزار شد

دوستانه میگم کلا بیخیال کمپین و اینجور چیزا بشین، منم پارسال کلی وقت سر این چیزا حروم کردم، اونموقع هم وزارت بهداشت می‌گفت مخالف برگزاریم، کلی هم بچه‌ها به نماینده‌ها پیام داده بودن، اونا هم گفتن حمایت می‌کنیم و طرح دوفوریتی میشه و کلی داستان، آخرشم هیچییی. در حد چند دقیقه در موردش حرف زدن که اونم چندان جدی نبود :/

مجازی نمیشه گلم، همون قدر که شما موافقی خیلیا هم هستن که مخالف صد درصدی مجازی شدنن و به نظرشون حقشون ضایع میشه که حق هم دارن!

این تایم رو هم واقعا درس بخونین و اصلا به این چیزا فکر نکنین، حیفه سر هیچ و پوچ وقتتون بره. با رعایت کامل پروتکل‌ها هم برین سر جلسه، هیچی نمیشه 🤗

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
مگه پارسال وضع خراب نبود؟! هم امتحانا حضوری بود، هم کنکور برگزار شد دوستانه میگم کلا بیخیال کمپین و ...

پارسال ۸۰ درصد رو تو مدرسه خونده بودن

فقط سه ماه نرفتن مدرسه 

همون ۸۰ درصد ک تو مدرسه درس دادن رو امتحان گرفتن

کرونا تازه بود و خیلی جدی نگرفتن پارسال 

پارسال ن کرونای چینی و هندی و افریقایی نبود

ولی  امسال هست

بازم‌بگم؟😂😂😂😂

پارسال ۸۰ درصد رو تو مدرسه خونده بودن فقط سه ماه نرفتن مدرسه  همون ۸۰ درصد ک تو مدرسه درس داد ...

پارسال زیرساختا ناقص بود! تجربه اول بود! و قطعا تدریس خیلی نقص داشت، امسال از اول می‌دونستن می‌خوان چیکار کنن

اتفاقا ترسی که پارسال بود رو الان نداریم دیگه، نسبت به بیماری تا حدودی شناخت پیدا کردیم، اینقدر زود جو پارسال رو یادت رفته؟!

خواستم کمکت کنم فقط، خیلیا پارسال سر این حرفا ضربه خوردن و فقط وقتشون حروم شد، اونم سر اینکه بتونن بازم امتحان رو به تاخیر بندازن تا مثلا درس بخونن :)

با این حال بازم اگه می‌خوای ادامه بدی ادامه بده

موفق باشی🤞🏻

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
انشالله خدا خودش رحم کنه بهمون

انشاالله