2821
2789
من روز بیست پریدم دور نافم میسوخت نوک سینه هام درد گرفت و شبای اقدام خیلی تخمدونام تیر کشیدن 

من چهار سال اقدامم این ماه فولیکول هام خوب بود ولی امید ندارم علائم پرویودی دارم 🥺🥺

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا به زودی مامان بشی

ممنون

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم میشه بگی چیشد که بعد یکسال اقدام،حامله شدی؟ مشکلت چی بود و کارخاصی انجام دادی این ماه؟

نه والا من پیش طب سنتی رفتم گف تو‌رحمت دستمال کاغذی جمع شده 

واسه همین‌ میگف از دستمال توالت استفاده نکنین 

خلاصه شیاف و ژل اینا داد ازم بیرون اومدن دستمالا و امشب بیبیم هاله انداخت 

خدایا عاشقتم
نه والا من پیش طب سنتی رفتم گف تو‌رحمت دستمال کاغذی جمع شده  واسه همین‌ میگف از دستمال توالت ا ...

تو گروه مامانای اقدامی هستی؟؟

نه والا من پیش طب سنتی رفتم گف تو‌رحمت دستمال کاغذی جمع شده  واسه همین‌ میگف از دستمال توالت ا ...

وای چه خوب

منم ۶ ماهه اقدامم هنوز نشدم😔 این شیافو اینارو هم خودش درست کرده بود اره؟☹️