2789

احتمالا مثبته. ولی یکی دیگه صبح بزن. ببین برای منم حاله بود ولی هنوز ادرارم تو نوار تست تا آخرش نرسیده بود دو تا خط انداخت یکیش حاله بود. چون همون لحظه بلافاصله انداخت همه گفتن مثبته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میبینی هاله رو؟؟

علایمت چیه منم اقدامم این ماه ی فولیکول خوب داشتم الان پنج روز مونده به وقتم کمرم درد داره 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

احتمالا مثبته. ولی یکی دیگه صبح بزن. ببین برای منم حاله بود ولی هنوز ادرارم تو نوار تست تا آخرش نرسی ...

منم در حدی که دستامو شستم اوندم بیرون افتاد

خدایا عاشقتم
علایمت چیه منم اقدامم این ماه ی فولیکول خوب داشتم الان پنج روز مونده به وقتم کمرم درد داره 

من روز بیست پریدم دور نافم میسوخت نوک سینه هام درد گرفت و شبای اقدام خیلی تخمدونام تیر کشیدن 

خدایا عاشقتم
مرسی عزیز دلم یکساله منتظرم 

از خدا میخوام از الان تا آخر عمر خودت و بچت مریضی نبینی ،انشاءلله با سلامتی و راحتی و خوشی به دنیا بیاد ،و بعدشم مریضی و غم نبینی ،،😍😍

آخیش از ته دل بودا 💋💋