2777
2789
عنوان

شب قدر

131 بازدید | 15 پست

من الان یه مطلب خوندم در مورد سوره تو حید خیلی خواص داشت وتازه امشب شب ضربت خوردن امام علیه و امام علی سوره توحیدو خیلی دوست داشت کیا موافقن شروع کنیم به خوندنش واسه همم دعا کنیم آخه دعا در حق دیگران زود مستجاب میشه خودمون شاید حقی گردنمون باشه دعا مستجاب در حق خودمون نشه اما در حق دیگران میشه انشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی پست بزاره لایک میکنم میخونم براشون

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

من ۱۴ تا میخونم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

دوستای عزیز لطفا برا سلامتی توراهیم برا شفای همسرم دعا کنید 🙏🌺

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

امشب همه نی نی سایتیا رو دعا کردم .ان شاالله همگی حاجت روا بشن و هرچی خیره خدا براشون مقدر کنه .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘