2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

1657 بازدید | 65 پست

اومد خونه مامانم به من گفت بمون اینجا من میرم شب خونه مامانم دلیلشم نگفت از سر شب هی میگفت من دیگه برم من دیگه برم رفتنی ام با من قهر و دعوا کرد رفت 

اون خونه مامانش رفتنی دیگه اینجا نمیومد مستقیم میرفت اونجا 

دیدم دوسش زنگ زده گفتم إ دوستت زنگ زده گفت بیخیال ولش درصورت که همیشه سریع زنگ میزد 

حس میکنم رفته پیش اون 

چون میدونه من با خانوادش قهرم خیالشم راحته 

حالا چطور بفهمم کجا گورشو گم کرده 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنگ بزن بهش بگو گوشیو بده به مادرش میخای  احوالشو بپرسی و کدورتهارو کنار بزارم شب قدری

الان ساعت دو شب 

شب قدر کجا می‌تونه رفته باشه 🥴

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

هیچی عزیزم خودتوناراحت نکن اولا شوهرم یکسره خونه مامانش بودمنم اینجاغریب بودم بارفتنش مشکل نداشتم ولی دیروقت میومدمنم حامله بودم صبوری کن بهش گیرنده مردا ازاینکه بهشون بگی کجامیری بدشون میاد فقط بهش بگو منتظرتم. ولی الان بااینکه خونه مامانش اینجاست نمیره بعضی وقتامن بهش میگم بروسربزن 

برو خونه خودت.شاید برا اینکه لو نره به اسم دوستش ذخیره کرده

نه دوستش بود عکس واتساپو دیدم 

دوست ندارم شب بره خونه رفیق

خب گیر میدی خسته شده 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته