2777
2789
عنوان

وینچنزو

2512 بازدید | 33 پست

کیا دیدن این قسمت و؟؟؟؟؟؟

بعید میدونم کسی دیده باشه ولی 

اخر این قسمت خیلی بد بودددددد قلبم داشت میومد ت دهنم

لایک نکنید لطفا😐😐😐😐😐😐😐😐😐🖤با تشکر

من قصد دارم از امشب استارت بزنم این سریال و

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
من قصد دارم از امشب استارت بزنم این سریال و

ببین حتما این سریال بینظیره 

من ۵ دیقه پیش داشتم سکته میکردم از استرس 

فردا هم تموم میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین حتما این سریال بینظیره  من ۵ دیقه پیش داشتم سکته میکردم از استرس  فردا هم تموم میشه ...

شتتت چ خوب پس یجورایی سریال تکمیل شده رو میبینم  

حیف ک نمیدونم سکانسش چی بود  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
شتتت چ خوب پس یجورایی سریال تکمیل شده رو میبینم     حیف ک نمیدونم سکانسش چی بود   &n ...

😐😭اقاااا بچممم(وینچنزو) جلو کله قارچی(جانگ هان سوک) زانو زد 

لههه شدم اصن خیلییی بد بودددد 

چایونگ هم تیر خورد 

من یعنی فقط جیغ میزدم نهههههه نهههه زانو نزن 😐😭داشتم گریه میکردم اصن 😂😐😭

خیلی سریال خوبیه

😐😭اقاااا بچممم(وینچنزو) جلو کله قارچی(جانگ هان سوک) زانو زد  لههه شدم اصن خیلییی بد بودددد&n ...

ببخشید ولی جمله اول خط اول و که دیدم اسپویله دستمو رو مانیتور گذاشتم از شدت ترس( زخم_خوردم#   ) @seokjin      ایشون میدونن  

استارتر هپی انده احتمالا غصه نخور جان    (مطمعن نیستما)

ببخشید ولی جمله اول خط اول و که دیدم اسپویله دستمو رو مانیتور گذاشتم از شدت ترس @seokjin  &nb ...

عیبی نداره من نباید میگفتم ک طاقت ندارم باید برای یکی تعریف کنم😐😂

احتمالا اخرش خوبه ولی خب اون لحظه بد بود😐😑🖤یعنی خیلی بد بود خیلییییی 

تا فردا هم طاقت ندارم😑😭

شتتت چ خوب پس یجورایی سریال تکمیل شده رو میبینم     حیف ک نمیدونم سکانسش چی بود   &n ...

ولی ی چیزی تجربه ب بندع ثابت کرده سریال و اگ در حال پخش ببینی بیشتر دوسش داری 

چون وقتی همه رو باهم ببینی ی موضوع کلی ازش میفهمی و شاید اونقدر ک باید ازش خوشت نیاد

من تاحالا نشده سریالایی ک پشت سر هم دیدم و خیلی دوس داشته باشم

ولی سریالای در حال پخش اصن ی چیز دیگ ان 

نمیتونی ازش دل بکنی😑🖤

عیبی نداره من نباید میگفتم ک طاقت ندارم باید برای یکی تعریف کنم😐😂 احتمالا اخرش خوبه ولی خب اون لح ...

مثل منی بسیار    

هعی باز هر موقع به اون قسمت رسیدم به تبادل نظر راجب شدت بد بودن اون سکانس می پردازیم    الان اصلا نمیتونم حدس بزنم بدبختی اینه  

از مشکلات سریال در حال پخش منتظر بودنشه   

ولی ی چیزی تجربه ب بندع ثابت کرده سریال و اگ در حال پخش ببینی بیشتر دوسش داری  چون وقتی همه رو ...

اره کیفش بیشتر اما من متاسفانه کاسه صبرم شدیدا گنجایشش کمه واسه همین منتظر میمونم تکمیل شده رو ببینم  

اقای ملکه رو در حال پخش میدیم واقعا کیف داد دیدن سریالش  

اره کیفش بیشتر اما من متاسفانه کاسه صبرم شدیدا گنجایشش کمه واسه همین منتظر میمونم تکمیل شده رو ببینم ...

😍😍😍😍عععع اقای ملکه و وینچنزو واقعا عالی ان خیلی خوبننننننن

منم صبرم کمه ولی بازم در حال پخش دیدن ی حس دیگس خیلی خوبه 

😍😍😍😍عععع اقای ملکه و وینچنزو واقعا عالی ان خیلی خوبننننننن منم صبرم کمه ولی بازم در حال پخش دید ...

اره دلم واقعا برای اقای ملکه تنگه

ایول بهت  

اره دلم واقعا برای اقای ملکه تنگه ایول بهت    

🥺😭اره منم من سر اون سریال انقد میخندیدم ک مامانم همش فحشم میداد 

اخ قلبم چقد بده سریالا تموم میشن 😭من چجوری با خودم کنار بیام ک از هفته بعد قرار نیس بچمم و ببینیم 😭😭😭

🥺😭اره منم من سر اون سریال انقد میخندیدم ک مامانم همش فحشم میداد  اخ قلبم چقد بده سریالا تموم ...

بچت سونگ جونگ گی و میگی؟

اون بچه منم هست  حستو درک میکنم مخصوصا وقتی همچین بازیگرای خفنی داره