2777
2789
من پزشک عمومی ام ولی توی ارز دیجیتال هم فعالیت دارم درامدش رو ماهیانه نمیشه حساب کرد ولی اگه بخوام ...

از کجا یاد گرفتید

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش تبادل (پستی یا شات)بعدم تبلیغات  من یه پیج داشتم تو یه ماه یک کا شد ولی دی اکتیوش کردم

ای وای ! کاش داده بودیش به منو😅

الان به من کمک نمیکنی که یه پیج حداقل ۱۰۰۰تایی داشته باشم؟فقط ۱۰۰۰تا

.
میشه توضیح بدی 

اول از همه کیف trust wallet رو نصب میکنین (اپلیکیشن رمز دار و امنیتی که ارزهای دیجیتالتون رو اونجا نگه داری میکنید )

بعد یه صرافی معتبر نصب میکنیدو احراز هویت میشید

روندش رو توی اپلیکیشن صرافیا توضیح داده

توی صرافیای ایرانی هم نوبیتکس و ایکس نوین خیلی خوبن..

و بعد قسمت سخت کار اینه که ارز مناسب با شرایطتون رو انتخاب کنید و خرید کنید ..

و اون ارز نوساناتی داره که اغلب رو به بالان..

و حتی اگه در کوتاه مدت پایین بیاد بازم باتوجه به حجم معاملات و غیره

قیمتش در  دراز مدت صد در صد بالا میره

مثلا من ۳ماه پیش با ۱۵ میلیون ارزی خریدم و هفته ی پیش ۵۴ میلیون فروختم ارزا رو

شبیه همون بورس و ایناس؟با سواد دیپلمم میشه انجامش داد؟👀🤦‍♀️

اره عزیزم چرا نمیشه

نه بورس واقعا کلاهبرداریه! مخصوصا بورس ایران که پول رو از جیب مردم در میارن میذارن تو جیب دولتیا

توضیح دادم عزیزم

پولمون باید ب دلار تبدیل بشه؟

شما کدوم صرافی داری؟

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️
پولمون باید ب دلار تبدیل بشه؟ شما کدوم صرافی داری؟

نه نیاز نیست با رمز دوم ارز میخرید از کارت بانکی خودتون

من ایکس نوین دارم

دوج کوین

ترون

وینک 

ریپل

اینا ارزای خوب و اینده داری هستن

نه نیاز نیست با رمز دوم ارز میخرید از کارت بانکی خودتون من ایکس نوین دارم دوج کوین ترون وینک&nbs ...

مرسی عزیزم

ان شالله سرنوشت خوبی براتون رقم بخوره تو این شب ها💗

ببین بستگی داره فالورت چی باشه  مثلا پیج هزار تایی که فالور خریدار نداره بدردت نمیخوره چه پیج ...

ببین تازه دارم‌بهش فکر میکنم ، چون داداشم و پسرخالم  لباس فروشی داره میگم‌منم از مدل لباسهای اون رو بذارم تو پیج بالاخره یکی هم‌بخره به مرور بهتر میشه و .... ۱۰۰۰تا فیک نباشه واسه شروع خوبه 

.
اها من خودمم تازه زدم اون پیجم فروش نبود حالت بلاگر بودم به نظرم اول بدید فامیل شاتت کنن بین دوستا ...

آها ممنون ، اتفاقا من دوس دارم‌ بدون اطلاع فامیل و ... شروع کنم ! ینی یجوری ناشناس باشم‌ووتو شهرها و استانهای دیگه ....

.
چقد سخت ب نظر میاد کمترین سرمایه ای ک میتونیم باهاش واردش بشیم چقده؟

بستگی به ارزی که میخرید داره

نه اصلا سخت نیست

مثلا ارز وینک الان هر واحدش سی تا تک تومنیه ولی میگن تا صد تا تک تومنی هم بالا میره

من دیشب ۱۰ میلیون خریدم با قیمت ۳۰تا تک تومنی و اگه بشه ۱۰۰ تومن پول من ۷ میلیون سود میکنه

بستگی به ارزی که میخرید داره نه اصلا سخت نیست مثلا ارز وینک الان هر واحدش سی تا تک تومنیه ولی میگن ...

همه چیزاشو مثل خریدن و فروختن تو همون نرم افزار توضیح داده؟ ممنون ک جواب میدین