2821
2789
عنوان

وسواس

82 بازدید | 6 پست

این که خانواده من یه مقدار  نسبت به نجس و پاک بودن بیتفاوت هستند . همین باعث شده من یکم اذیت بشم .

الان من نمیدونم کار اونها درسته یا نه . 

اذیت میشم الان لباسم خیسه چون اونها رعتیت نمیکنند . 

قبلا منم مثل خودشون بودما اما یه خواهر دارم که الان شش سالشه . اینو وقتی از پوشک میگرفتن گند زده به خونه خونمونم پارکته نمیشه شست مامانم دستمال میکشید چند بار میگفت پاک شده دیگه . یه بارم تمیز نکرد یادمه منم بدم میومد دست نمیزدم اصلا سه سال پیش بود .  از اون موقع من دارم تو این خونه عذاب میکشم همش دمپایی پامه رو زمین نمیشینم و اینا . بابام که کلا میگفت جیش این تمیزه . 

تو روخدا مسخره نکنید اونهایی که نماز میخونن بگن من اشتباه میکنم یا اونها .

دکتر هم رفتم قبلا

ALL IS ONE 💖!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نجسه 

عجیبه چقد بیخیالن دستشویی نجسه دیه بچه و بزرگ نداره والا الان ۶ سالشه یبار خونه رو کامل نشستن؟؟؟

والا من ک اینجوری نیستن وسواس اذیتم مونه وای بحال تو

چرا این نیز دیگر نمیگذرد...🥺

نجسه  عجیبه چقد بیخیالن دستشویی نجسه دیه بچه و بزرگ نداره والا الان ۶ سالشه یبار خونه رو کامل ...

خیلی سخته بعضی وقتا گریم میگیره از شستن

جالبه که فقط اینا به من میگن وسواس . خوابگاه که بودم هیچ رفتار ی که نشون بده من وسواس دارم نمیکردم .

ALL IS ONE 💖!

یعنی توو این شش سال فرشاتونو نشستین؟؟؟؟ 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)