2821
2789
عنوان

بواسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 51 پست
منم ده سال پیش عمل کردم اون موقع بیرون زدگی نداشت فقط خون و سوزش هنگام مدفوع بعد از عمل بیرون زدگی پ ...

میگن خیلی عمل سختیه؟!اره؟

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  
چقدر روغنو میخورین؟یه قاشق بسه؟!

من یه قاشق غذا خوری میخورم روان میشه شمام یکی بخور اگ نشد بکن دو تا قاشق بستگی به بدنت داره آبم زیاد بخور ورزش کن روزی 30 دقیقه سالاد همیشه داشته باش ببخشید بخشید میگم موقع دستشویی اصلا زور نزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه قاشق غذا خوری میخورم روان میشه شمام یکی بخور اگ نشد بکن دو تا قاشق بستگی به بدنت داره آبم زیاد ...

اره اینو که اصلا انجام نمیدم زور زدنو چون میترسم بدتر شه

مثل من دقیقان دو سه نفر دیگه هم دیدم میگن عمل کردیم خوب نشدیم مگه دکتر حرفه ای باشه و با لیزر 

تو همین نی نی سایت و یه سایت پزشکی که سوال کرده بودن دیدم که بعد لیزر اوضاعشون وخیم شده اگه تا الان‌کمی به لیزر فک میکنم الان از همونم میترسم 

اگ نشد آخرش دلو بزن به دریا برو پیش ی دکتر خوب تو تهران عمل کن وایسا اسم دکتر بگم بقیه جواب گرفتن&nb ...

برو پیش دکتر کشوری تو تهرانه اگ جا داشته باشه با تغذیه درست میکنه اگ دید نه نمیشه درد زیاد داری عمل میکنه کارشم خوبه خدایی 

برا من بهت بگم بعضی از روزها دردش بیشتر از قبل ولی دردش همیشگی نیست به موقع هایی 

اره از منم چن روز خوبه باز تا چن روزم درد میکشم خوبه لاقل اون لابلاش یه نفسی میکشه ادم ولی ترس لامصب مگه میزاره ادم اروم بمونه قبل هر دسشویی رفتن از ترس مچاله میشم نکنه الان که رفتم تو باز شروع شه معذرت میخوام بی پرده حرف زدم

برو پیش دکتر کشوری تو تهرانه اگ جا داشته باشه با تغذیه درست میکنه اگ دید نه نمیشه درد زیاد داری عمل ...

با این سخته از شهرستان و با بچه کوچیک برم اما شوهرمم گفت میخوایی بریم مشهد عمل کن یه مرخصی یه ماهه بگیرم 

الانم‌نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم از عمل