2821
2789
عنوان

بواسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 51 پست
نترس عزیزم خوب میشی دوستم داشت خودمم دارم چندروزی بخاطرناراحتی یادم رفت اب بخورم یبوست شدید باعث شقا ...

نمیدونم اخه این چه دردیه آدم بمیره بهتره بخدا اینقدر زجر باید هر روز تحمل کنم همش سرمو میکوبم به دیوار از درد 

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه اسمشو پیدا کنید؟من‌چنتا از عطاری خریدم هیشکدوم تاثیر نداشتن

من شقاق خفیف و جزئی دارم البته پیش جراح رفتم وقتی نگا کرد با تعجب تو که چیزیت نیست ولی خب من احساس مقداری سوزش و حالت لخته شدن خون دارم بهم پماد رکتول داد خوب بود ولی آنتی هومورویید بهتره مخصوصا شیافتش من بعد 6 ماه پرس جو فهمیدم چه بواسیر چه شقاق خوب خوب نمیشه حتی اونایی که عمل هم کردن باز برميگرده فقط باید رژیم غذایی رعایت کنی هرشب روغن زیتون بخوری شما بارداری قبل استفاده از پمادا از دکتر اجازه بگیر 

من شقاق خفیف و جزئی دارم البته پیش جراح رفتم وقتی نگا کرد با تعجب تو که چیزیت نیست ولی خب من احساس م ...

دو ماهه‌زایمان کردم موقع زایمانم نمیدونستم درد کدومو باید تحمل کنم بخیه ها رو یا اینو‌ زایمان فوقالعاده وحشتناکی داشتم بچه مدفوع کرده بود و روند زایمانم کند بچه هم درشت بودهم بند ناف گیر کرده بود بچه نمیومد اخر تیکه پارم کردن که بچه‌خفه‌نشه

برعکس موقع بارداری تغذیه ام افتضاح بود از ترس دسشویی اصلا نمیتونستم غذا بخورم و شکمم‌هم در مقابل بارداریهای قبلم بنظرم کوچیک بود و انتظار یه بچه ۲کیلویی رو داشتم اما ۴کیلو و ۳۰۰بود 

دو ماهه‌زایمان کردم موقع زایمانم نمیدونستم درد کدومو باید تحمل کنم بخیه ها رو یا اینو‌ زایمان فوقالع ...

وایی الهی چقدر درد تحمل کردی واقعا بهشت زیر پای مادره ایشالله شما زود خوب بشی 

وایی الهی چقدر درد تحمل کردی واقعا بهشت زیر پای مادره ایشالله شما زود خوب بشی 

مرسی از دعات به این که دعای دیگران در حق بقیه تاثیر حتمی داره خیلی باور دارم ممنونم‌ازت

برعکس موقع بارداری تغذیه ام افتضاح بود از ترس دسشویی اصلا نمیتونستم غذا بخورم و شکمم‌هم در مقابل بار ...

ماشالله خدا حفظش کنه براتون ببین من هرشب قبل خواب روغن زیتون میخورم ساعت 11 ظهر میرم دستشویی راحت شمام ی مدت بخور روان شی زخم جوش بخوره 

منم ده سال پیش عمل کردم اون موقع بیرون زدگی نداشت فقط خون و سوزش هنگام مدفوع بعد از عمل بیرون زدگی پیدا کرد ولی دردش کمتر شده و خیلی کمه مثلان ماهی یه بار ولی بیردن زدگی خیلی اذیت میکنه 

ماشالله خدا حفظش کنه براتون ببین من هرشب قبل خواب روغن زیتون میخورم ساعت 11 ظهر میرم دستشویی راحت شم ...

چقدر روغنو میخورین؟یه قاشق بسه؟!

منم ده سال پیش عمل کردم اون موقع بیرون زدگی نداشت فقط خون و سوزش هنگام مدفوع بعد از عمل بیرون زدگی پ ...

منم از این میترسم بعد عمل بازم خوب نشم

2823
2791
2779
2792