2777
2789
حرف بزن عزیزم هم دردیم

تو ی شهر غریب با ی شوهر مریض با ی پدر شوهر گ همش بهم تهمت میزنه گیر افتادم‌مادر شوهرمم باید مثل خر براش کار کنی تا باهات خوب باشه‌..خدا بهم ی بچه هم نمیده ک دل خوشیه زندگیم بسه‌

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو ی شهر غریب با ی شوهر مریض با ی پدر شوهر گ همش بهم تهمت میزنه گیر افتادم‌مادر شوهرمم باید مثل خر ب ...

ایشالا مریضی شوهرت خوب میشه..‌‌مریضیش چی هست؟؟

چند وقت دیگ همینجا میای میگی حاملم  

ایشالا مریضی شوهرت خوب میشه..‌‌مریضیش چی هست؟؟ چند وقت دیگ همینجا میای میگی حاملم    

شوهرم لوپوس داره

دیگه نا امیدم ده ساله انتظار میکشم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

چی هست 

تو نت بزن همه چیو در موردش نوشته

اها  الهی خوب بشه عاشقشی توم

وابستشم دوسش دارم اونم میگفت داره ولی چند روزه بیخبریم ازهم 😔کسی ک میگفت دور نشو بیخبر نباش هر روز با صب بخیر اون بیدار میشدم حالا نیست 

خیلی دلتنگم ولی دیگ سمتش نمیرم