خیلی درد بدیه خدا به دل شکستمون نگاه کنه به حق این شبا ... دعا میکنم عزیزم
واقعا بدترین درد مادر نشدن هست
من که خودمو زدم به بیخیالی مثل دیونه ها
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭
من چون سال اخریه که شانس مادر بودن دارم خیلی حالم بده نمیتونم بیخیال باشم کارمشده گریه امسال نشه د ...
انشالله این ماه بارداری استرس خیلی بده سعی کن اروم باشی
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
استرس مربوط به شغلشون هست ؟ میبخشین ک میپرسم خدا توی این شبهای عزیز شفا بده همسرتون رو ...
اره هم شغلش هم خیانتش .هم اینکه هر چب مال داشت از دست داد.فدات مرسی مهربون دعا کن منم مادر بشم
بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭