2777
2789
خیلی حرف میزنن فردا خونه نشستی داری چای با تیتاپ میخوری  به این فکر کن عشقمممممم    

ممنون از امیواریت

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی درد بدیه خدا به دل شکستمون نگاه کنه به حق این شبا ...  دعا میکنم عزیزم    

واقعا بدترین درد مادر نشدن هست 

من که خودمو زدم به بیخیالی مثل دیونه ها

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
یه دفعه ای مریض شدن همسرتون ؟ 

اره الان ۳ ساله.از استرس و اضطراب بیش از حد

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

من چون سال اخریه که شانس مادر بودن دارم خیلی حالم بده نمیتونم بیخیال باشم کارم‌شده گریه امسال نشه د ...

انشالله این ماه بارداری استرس خیلی بده سعی کن اروم باشی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اره الان ۳ ساله.از استرس و اضطراب بیش از حد

استرس مربوط به شغلشون هست ؟ میبخشین ک میپرسم     خدا توی این شبهای عزیز شفا بده همسرتون رو  و هر چه زودتر سلامتیشون برگرده شما هم صبور باشین 

استرس مربوط به شغلشون هست ؟ میبخشین ک میپرسم     خدا توی این شبهای عزیز شفا بده همسرتون رو ...

اره هم شغلش هم خیانتش .هم اینکه هر چب مال داشت از دست داد.فدات مرسی مهربون دعا کن منم مادر بشم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭