2777
2789
عنوان

خوشبختی چیه؟؟؟

175 بازدید | 13 پست

خوشبختی چیزی بیرون از خود ما نیست، درون ماست!

پول نیست، ثروت نیست، شهرت نیست

رقصی ماهرانه هست میان ( بودن و شدن ) آنچه موجود هست و آنچه میخوایم باشیم‌‌...

یعنی بدونیم کجا باید زندگی روساخت و کجا باید با زندگی ساخت....  

خوشبختی نگاهی هست که معجزش ( زیبا، درست و به موقع دیدن )

هست، گاهی خوشبختی اونقدر دم دستمون هست که نمی بینیم

، حسش نمی کنیم

چایی که مادر برامون می ریخت و می خوردیم خوشبختی بود....

خوشبختی

همین ثانیه هایی هستن که در شتاب زندگی گمشون کردیم

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡

خوشبختی هم پوله ، هم ثروت و هم شهرت 

هر کس فرمول خوشبختی خودش رو با اینا میسازه و مقدار هرکس متغیره

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبختی هم پوله ، هم ثروت و هم شهرت  هر کس فرمول خوشبختی خودش رو با اینا میسازه و مقدار هرکس م ...

اینم نظر شما هست هرکسی با یه دیدگاهی نگا میکنه ...به نظر من اون کسی که میخواستی بشی ، شدی یعنی خوشبختی و  فقط محدود به پول و ثروت و.. نیس. ممنون از نظرتون

خوشبختی یعنی زندگیه من😍

خداروشکر😍😍💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

سرتا پا شعاره

اصلا تا آخر نخوندمش.میتونی برای بچه های کار و آدمهای گرسنه و مریض هم که دارن توخانواده های نابسامان میسوزن هم همینارو بگی؟

منظورم به شمانیست دوست عزیز.در کل میگم

اینم نظر شما هست هرکسی با یه دیدگاهی نگا میکنه ...به نظر من اون کسی که میخواستی بشی ، شدی یعنی خوشبخ ...

درسته 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
اینم نظر شما هست هرکسی با یه دیدگاهی نگا میکنه ...به نظر من اون کسی که میخواستی بشی ، شدی یعنی خوشبخ ...

وقتی بخاطر اینکه  پول نداری نمیتونی  اونی ک بخوای باشی چی،؟؟؟ الان حتی کنکورشم مال پولداراس 

وقتی بخوای کنکور بدی نتونی پول کتاب کنکوریاتو بدی دگ انگیزه ای نمیمونه

میدونم خوشبختی یک احساسه مثل احساس غم شادی افتخار و...

پس لمس کردنی نیست پوشیدنی یا خوردنی نیست

پس خوشبختی خوردن غذای گرون در بهترین رستوران دنیا نیست پس خوشبختی پوشیدن لباس مارک دار نیست

پس برای یافتن خوشبختی نباید بیرون از وجود خود به دنبال اون گشت...

مدرس زبان انگلیسی❤️
سرتا پا شعاره اصلا تا آخر نخوندمش.میتونی برای بچه های کار و آدمهای گرسنه و مریض هم که دارن توخانواد ...

میدونم چی میگین و حق میدم به حرفاتون ولی خیلییی ها رو دیدم با این شرایط نابسمان ایندشون خیلی خوب شده ‌‌..میشل اوباما زندگینامشو بخونین یا خیلی کسایی دیگه هزار بدبختی داشتن موفق شدن.‌‌..من این نوشته ها رو خودم مینویسم حداقل انتظار نداشتم برچسب شعار بزنین و زیر سوال ببرین حرفامو ...   ممنون  از نظرتون.

میدونم خوشبختی یک احساسه مثل احساس غم شادی افتخار و... پس لمس کردنی نیست پوشیدنی یا خوردنی نیست پس ...

چقدررر خوب درک کردین حرفامو خیلیی ممنونم بابت دیدگاهتون❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

سرتا پا شعاره اصلا تا آخر نخوندمش.میتونی برای بچه های کار و آدمهای گرسنه و مریض هم که دارن توخانواد ...

ممکنه همون بچه کار هم یک روز اینقدر فروش خوبی داشته باشه که تو دلش بگه خدایا من چقدر خوشبختمممم😍😍😍

به نظرم هیچ کس همیشه احساس خوشبختی نمیکنه همونطور که هیچ کس همیشه احساس ناراحتی نمیکنه

مدرس زبان انگلیسی❤️
وقتی بخاطر اینکه  پول نداری نمیتونی  اونی ک بخوای باشی چی،؟؟؟ الان حتی کنکورشم مال پولدارا ...

کسی که واقعا ادم موفقی بشه به کتاب پرهزینه کنکور نیازی نداره ... هزاران دکتر تو جامعمون هستن بدون کتاب کنکور دکتر شدن اونم تو منطقه های محروم ... بازم ممنون به خاطر نظرتون 💜💜