2777
2789
عنوان

شب قدر

92 بازدید | 14 پست

سلام بچها 

امشب شب قدره 

بیاید امیدمون به خدا باشه اون خودش درست میکنه همه چیز رو

هرکسی هر مشکلی داره بگه همینجا و درد و دل کنه و دوست دارم که دلداری بدیم همدیگه رو مشکل خودم درسمه و دوست دارم ک این چند روز بگذره و امتحاناتم تموم شه و زود تر تابستون شروع کنم ب رشته ی جدیدم اما واااقعا امیدم فقط به خداست

هرکی داره میخونه ۵ تا صلوات هم بده خواشن

نماز روزه ها قبول در گاه حق♥️

حنا رو هم دعا کنین لطفا💗🙏🏻

میشه دعا کنین منم به ارزوم برسم🙏🏻😭

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

ایشالا مشکلت حل میشه❤️🙏🏻

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برای منم دعا کنید اسمم حدیث

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

سلام   ،امشب دلم خدا فقط ازش خبر داره وبس اگه میشه برامنم دعا کنید که محتاج دعا همه هستم غیراز خدا هیشکی نمیتونه بدادم برسه مشکلم حل کنه اما خب بازم محتاج دعا یه همه بندگان خدام امشب دلم شکسته نمیدونم چجوری آروم بگیرم دیگه دلم داره میترکه خداااااااااااااااااااااااااااااا خدا  تورو خدا برا منم دعا کنید که همینجوری اومدم درد دل گفتم ببخشید شرمندتونم ببخشیدخدا حاجت همه رو رواکنه که محتاج دعام محتاج 😭😭😭😭😭محتاجم محتاج خداااااااااااااااااااااااا

ان شاالله بخواسته ی دلت برسی تو رو خدا برای مامانم دعا کنید که حالش خوب بشه برای حل شدن مشکل گرفتاری عشقم دعا کنید ممنون🙏

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

از خونوادم دورم رفتوآمدم هزینه بر و سخته،شوهرم کار خوبی گیرش نمیاد،الانم بخاطر کرونا تقریبا تعطیله یعنی حقوق هیچی به هیچی، مادرم مریضه هرروز ناله و گریه،...

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
سلام   ،امشب دلم خدا فقط ازش خبر داره وبس اگه میشه برامنم دعا کنید که محتاج دعا همه هستم غیراز ...

عزیز دلم خدا انشالله به همه کمک میکنه و از دل هامون خبر داره

اصلا نگران نباشین خدا با ماست

ان شاالله بخواسته ی دلت برسی تو رو خدا برای مامانم دعا کنید که حالش خوب بشه برای حل شدن مشکل گرفتاری ...

خدایا حال دل همه مادرا رو خوب کن

اگه نباشن به جونه خودت ما دیگ نمیتونیم دووم بیاریم

از خونوادم دورم رفتوآمدم هزینه بر و سخته،شوهرم کار خوبی گیرش نمیاد،الانم بخاطر کرونا تقریبا تعطیله ی ...

خدایا ازت عاجزانه میخوام که مشکل هممون حل بشه و این حل شدن به دست تو باشه

خدایا حال دل همه مادرا رو خوب کن اگه نباشن به جونه خودت ما دیگ نمیتونیم دووم بیاریم

الهی آمین فدات شم عزیزم چه دعای خوبی کردی ممنون 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏