2777
2789

من از دکتر غلامحسینی رژیم گرفتن خیلییی خوب بود، 14 کیلو کم کردم تو 3 ماه، الان هم 1سال و نیم میشه که ثابت موندم، رژیماشون خیلی خوب بود. از همه مهمتر  خیلی وقت میذاشتن و همه چیز رو با حوصله توضیح میدن. خیلی دلم براشون تنگ شده،   https://goo.gl/maps/7sLuMNK14xZdFu3x9

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ی کارشناس تغذیه خیلی خوب میشناسم تو کلینیک هرا تهران 

خودمم ازشون رژیم گرفتم خیلییی راضی ام. من تونستم 17 کیلو از وزنم رو تو کمتر از 6 ماه کم کنم و نه ریزش مو گرفتم و نه پوستم افتاده شده، الان هم چند ماهه که دیگه رژیم نیستم ولی وزنم ثابت مونده، رژیماشون خیلی خوب و راحت بود چون خودم ازشون نتیجه گرفتم اگه بخوای میتونم ادرس سایت شونو بدم بری ی سر بزنی عزیزم احتمالا اینترنتی هم رژیم بدن 

http://www.heraclinic.ir/
۶۶۹۳۳۸۶۹

سپیده نوری

متخصصان تغذیه و رژیم غذایی متخصصان سلامت هستند که رژیم های غذایی را برای افراد تنظیم می کنند . آموزش بیماران در مورد تغذیه سالم یک وظیفه اصلی و همچنین آگاهی از تحولات پزشکی و تغذیه است. با این حال، بین رژیم های غذایی و تغذیه تفاوت وجود دارد:

رژیم های غذایی در مدیریت مواد غذایی متمرکز هستند، در حالی که تغذیه بر ارتقاء سلامت از طریق غذای سالم متمرکز است.

دکتر سپیده نوری

به کسانی که در علم تغذیه فعالیت داشته، و یا از دانش و آگاهی بالایی در مورد خواص و اهمیت مواد غذایی برخوردارند متخصص تغذیه گفته می‌شود. مهم‌ ترین و اصلی‌ ترین نیاز هر فرد خوراک است، که علم تغذیه انسان را برای رسیدن به یک برنامه غذایی مفید و حساب شده یاری می‌کند. نیاز و توجه افراد به متخصص تغذیه زمانی آشکار شد که جامعه و همچنین افراد آن جامعه به اهمیت تغذیه بر طول عمر و تاثیر آن بر سلامت جسم و روح پی بردند.

سپیده نوری هلشی

متخصصین تغذیه باید بر اساس وضعیت افراد مانند کودکان، بزرگسالان، میانسالان، چاق و لاغر بودن آن ‌ها و داشت بیماری و موارد دیگر، میزان و نوع تغذیه را تعیین کنند. در برخی مواقع افراد دارای بیماری ‌های خاص از قبیل بیماران کلیوی، دیابتی و سرطانی هستند. بنابراین به دلیل شرایط حساس و خاص باید یک برنامه غذایی تعیین شده داشته باشند که متخصصین تغذیه این کار را به راحتی انجام می‌دهند.

دکتر خوبی هستن واقعا؟ اگه خوبه میخوام برنامه غذایی بگیرم ازشون 

ببین هر دکتری که بخوای ازش برنامه بگیری بستگی به اراده خودتم داره که تا چه حد پیش بری دیگه 

ولی دکتر کابلی یه خوبی که داره رژیم های که میده خیلی ساده اسونه 

اینجوری توی رژیم خسته نمیشی