2777
2789

واقعا متاسفم.... واقعا متاسفم واسه یه سری کاربر عقده ای!!من نه بی احترامی به کسی کردم نه حرف بدی زدم نه تو تاپیکای بد اظهار نظر کردم نه هیچی.

با بیرون کردن من از اینجا میخواید جلوی باز شدن چشم و گوش منو بگیرید؟؟😏😏من ۴ تا خواهر متاهل دارم واسه زندگی مشترکشون بهشون مشاوره میدم!!!!چون استعداد و معلومات دارم در این زمینه و در آینده هم میخوام روانشناس بالینی بشم.بعد اونوقت من با این حال هم تو تاپیکای خاله زنک شما نیومدن و بدون آزار رسوندن به کسی باید از اینجا بیرون بشم!کاش می‌تونستم بفهمم کیا شکایت کردن...من صد سال دیگم پامو تو این سایت نمیذارم.تمام این تشکیلات و دم و دستگاه امیدوارم اون دنیا هم چشمم بهتون میوفته!

@همیشه_مسافر   @_lady_gaga_   دوستتون دارم 💓💓

حرفی چیزی دارین در کمال احترام بزنید آخرسر نی نی یارای محترم و عززززییییززز رو صدا میکنم کاربریمو تعلیق کنن.درضمن شما که منو کینه ای کردین اما عقل کل هاااا باهوشاااااا هزار نفر میتونن با کاربری تقلبی سن رو ۳۰ یا هرچی بزنن و آزاد فعالیت کنن.من چوب صداقتمو خوردم

وارد نی نی سایت شدی؟تسبیحواسه صلوات یادت نره⁦🖐🏼⁩📿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی خیال بابا کجا میخوای بری یه سایتیه دور هم توش تبادل نظر میکنیم دیگه

من تا ابد سن واقعیمو میگم.یعنی تا ۴ سال دیگه که به سن قانونی برسم باید هی تعلیق بشم!!!مگه روانی ام بمونم اینجا.واقعا ارزشی نداره.از اینجا و دم و دستگاهش متنفرم.اینا همینایین که بدون دیدن خطایی از من درخواست لغو دادن.

من تا ابد سن واقعیمو میگم.یعنی تا ۴ سال دیگه که به سن قانونی برسم باید هی تعلیق بشم!!!مگه روانی ام ب ...

کرم دارن.منم یبار تعلیق کردن اصلا نمیدونم چرا و به چه دلیل باز خوبه تو میدونی چرا..بنظرم‌ همه هم‌شاکی باشن‌نی نی یار نباید ناعادلانه تصمیم بگیره چطور مردا حق دارن‌تو سایت باشن دختر ۱۴ساله حق نداره ؟ از نی نی یارا شاکی ام که بدون فکر هرکی فرتی گزارش زد بدون تحقیق تعطیل یا تعلیق میکنن

@نی_نی_یار_شب   @نی_نی_یار_41@نی_نی_یار_شب   @نی_نی_یار_3   @نی_نی_یار_5    

نمی‌دونم کدومتون کاربری لغو می‌کنه 

همونی که atihana_1400 رو بی دلیل ترکوند!

الان چون زدم sheyda_80 بیست سالمه؟یه کاربری دیگه بزنم سال تولدو بزنم ۷۱ دیگه بیست و نه سالمه؟

هه😏

اینم بترکونید سریع

@نی_نی_یار_شب      @نی_نی_یار_41 ‍ @نی_نی_یار_شب      @نی_نی_یار_3 ...

سلام مگه خودتون نگفتین 14 ساله هستین؟ مدام براتون گزارش زدن اخه عضویت تو سایت بالای 15 سال مجازه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

من تا ابد سن واقعیمو میگم.یعنی تا ۴ سال دیگه که به سن قانونی برسم باید هی تعلیق بشم!!!مگه روانی ام ب ...

بله دیگه قانون سایته هر کس زیر 15 عضو بشه باید حذف بشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بله دیگه قانون سایته هر کس زیر 15 عضو بشه باید حذف بشه

خب الان فهمیدین که این کاربری هم من ۱۴ ساله هستم منتهی با سال تولد الکی ۵ سال بزرگتر!

چرا تعلیق نمیکنین؟

هرچی رو کاربری بزنن همون قبوله نه سن واقعی کسی که پشت گوشیه درسته؟😏

صداتون کردم که تعلیقم کنید