2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر حوصله و شرایطشو نداری نیار

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

من با یکی واقعا اذیت میشم . 

ولی شما سنت خیلی خوبه . بچه ات بزرگه حرصش کمتر شده   . شاید حتی همبازی بشه با بچه ی دوم 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

من با یکی واقعا اذیت میشم .  ولی شما سنت خیلی خوبه . بچه ات بزرگه حرصش کمتر شده   . شاید ...

ما توشهر غریب زندگی میکنیم پسرم بیچاره تنهاست همبازی نداره همسرم بخاطر این میگه

منم پسرم نزدیک ۵ سالشه. شهر غریبم هستیم. ولی خودمو همسرم اصلاااا دیگه به بچه فکر نمیکنیم. خیلییی اذیت شدیم دست تنها تا این بچه بزرگ شه. اصلا توان روحی و روانی اینو که یه بچه دیگه از صفر شروع کنیم نداریم‌. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
منم پسرم نزدیک ۵ سالشه. شهر غریبم هستیم. ولی خودمو همسرم اصلاااا دیگه به بچه فکر نمیکنیم. خیلییی اذی ...

واقعاغریبی سخته پسرم همش بهونه میگیره بریم شهرخودمون وقتی میریم التماس میکنه برنگردیم 

مردا رودیدی دیگه یه حرفی میزنن اگه گفتی نه هردقه تکرارش میکنن اینم دقیقا همینجوره روزی صدبار بهم میگ ...

خب بگو باشه بزار کرونا جمع شه بعد ‌. ببین من پارسال باردار بودم بخاطر کرونا همش ترس و لرز داشتم هی مجبوره ادم بره سونو و ازمایشگاه همش ترس داره ادم

ما توشهر غریب زندگی میکنیم پسرم بیچاره تنهاست همبازی نداره همسرم بخاطر این میگه

بببار اگر میتونی 

اگر شوهرت میتونن روزی دو سه ساعت پرستار بگیره ک اذیت نشی تنها هم هستی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز