2777
2789

انشالله حضرت فاطمه کمکت کنه و مامان شی میشه واسه منم دعا کنین مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها امشب خواهش می کنم خواهش می کنم منو از دعای خیرتون محروم نکنید دعا کنید همسرم ی کار خوب پیدا کنه همین جا ک نخواد ازم دور بشه ک زندگیم خراب بشه😢

بحق علی که هر کی حاجتی داره امشب حاجت روا بشه

برای شما استارتر عزیز آیت الکرسی میخونم

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمم حتما 🥰❤️ من دوست خالم داخل شب قدر نذر کرد دو هفته بعدش فهمید بارداره خدا خیلی خیلی بزرگه ❤️ نذر کرد اسمشو گذاشت علی 

ایران من الهی ظالم دست از سر تو بردارد میگن صبر خدا 40 ساله این ظلم از 40 سال گذشت

اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

💠 روز 25 ماه مبارک رمضان ایه 49 -50سوره شوری رو می نویسی اسم زن وشوهر رو هم می نویسی زیرش می زاری لای قران با یه صدقه تا سال دیگه نی نی رو بغل میگیری ان شاءالله (دوستی گفت با این کار حاجتم رو گرفتم) در کل برای همه حاجتی مجرب هست که اگه حاجتی دیگه بود فقط حاجتت رو مینویسی 

🔆لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ 49

🔆از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد

🔅أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ 50

🔆و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرااو دانا و تواناست

💸صدقه اش کنار بزارید تا فهمیدید حاجتتون روا شد همون لحظه صدقه رو رد کنید💸

⬆️عزیزان فرصت رو از دست ندین خییلی ها خدا شاهد حاجتروا شدن مخصوصا برا نی نی دار شدن⬆️⬆️

⭕️⭕️دوستانی میگن عذرشرعی دارن میتونید به کسی بدین براتون بنویسه و حاجتت هم پائینش میتونید کسی براتون آیه بنویسه و خودتون حاجت و حتمااا مواظب باشید دستتون به آیات نخوره

برای رسیدن به آرزوم دعا کنید 🙏❤
حتما انشالله خوشبخت بشید

فدات

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین