2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی 🙄

117 بازدید | 7 پست

سلام یه سوال داشتم خدمتتون

من 20 سالمه ودانشجوهستم 4ساله با یه پسری دوستم قصدمون ازدواجه خودم دانشجومعلمم وایشون نقاش ماشین هستن اما درامدخوبی دارن به نسبت، ایشون فعلا درحال خریدخونه هستن که بعدش قصد خواستگاری دارن، اما خودمم فعلا قصد ازدواج ندارم میخوام بعدازدانشگا باشه ازدواجم ولی مردمم برای ازدواج باایشون گرچه خیلی پسرمودب وارومیه وحرفهای زشت نمیرنه وچشم ودل پاکه، ولی بیشتر ایشون به من علاقمندهستن من بیشتربخاطراخلاق خوبش باهاش موندم چیزدیگه ای هم که خیلی خیلی دلسردم کرده اینه که ماتاحدودی ازنظرجنسی پیش رفتیم ولی رابطه نداشتیم البته ایشون هیچوقت همچین درخواستی ازمن نداشتن خودشون، میترسم ذهنیتش نسبت به من خراب شده باشه یااینکه بعدازازدواج مشکل به وجودبیاره گرچه خودش میگه اینجور نیست اگه دیگه تواین 2سال باقی مونده ازدانشگاهم تکرار نکنیم خوبه؟ نمیدونم باهاش ازدواج کنم یانه، شغلمون مشکل ایجادنمیکنه؟لطفا راهنماییم کنید الان چجوری باهاش رفتارکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو میگی به خاطر اخلاقش باهاش موندم 

اگه فقط به‌خاطر این هست به نظرم بیشتر فکراتو بکن ، شاید عاشقش نشدی. و فقط به خاطر رفتارش برات تو دل برو هست

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍
خب تو میگی به خاطر اخلاقش باهاش موندم  اگه فقط به‌خاطر این هست به نظرم بیشتر فکراتو بکن ، شاید ...

نه عاشقش نیستم فقط دوسش دارم اونم بخاطرشخصیت ورفتارومنشش واینکه اهل رفیق بازی نیست اهل کاسبیه مطمئنم اهل خیانت نیست، فقط از رفتارخودم پشیمونم نمیدونم چیکارکنم

نه عتشقش نیستم فقط دوسش دارم اونم بخاطرشخصیت ورفتارومنشش واینکه اهل رفیق بازی نیست اهل کاسبیه مطمئنم ...

به نظر من بیشتر فکراتو بکم ، چون تا عشق داخل زندگی نباشه زندگی ، زندگی نیست

الانم اگه پشیمونی بهش بگو چون بعدا پشیمون میشی

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍
به نظر من بیشتر فکراتو بکم ، چون تا عشق داخل زندگی نباشه زندگی ، زندگی نیست الانم اگه پشیمونی بهش ب ...

اره واقعا خودمم بلاتکلیفم نمیدونم دقیقا بایدچیکارکنم