2789
عنوان

بچه ی جاریم

492 بازدید | 45 پست

بچه ها جاریم یه دختر هفت ساله داره خیلی رو مخه و فضول از همه چی میخواد سر در بیاره منو شوهرم که پیش همیم میاد وسطمون میشینه  یا یه سره تو گوشیمو نگاه می‌کنه ببینه دارم چکار میکنم چی دارم تو گوشی یا قرص بخورم میگه این چی بود خوردی دارم با مادر شوهرم حرف میزنم هی باهام وسطش حرف میزنه اون سری خونه مادر شوهرمو گوشیمو بی‌اجازه برداشته میخواد رمزشو باز کنه منم عصبانی شدم گفتم چی میخوای تو گوشی  من گفت بازی گفتم بازی ندارم ...می‌دونم بچست ولی واقعا اذیت می‌کنه اعصابمو خورد می‌کنه آخه بچه نباید انقد فضول باشه من با جاریم رفت و آمد ندارم چون خودش ام فضوله ولی اکثرا خونه مادر شوهرمه چجوری رفتار کنم با این بچه ی سیریش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خب بچه س شما بزرگتری کاریش نداشته باش کنجکاوه

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
عزیزم خب بچه س شما بزرگتری کاریش نداشته باش کنجکاوه

آخه بچه بودن چه ربطی داره این بزرگ ام بشه هی میخواد تو کارام دخالت کنه اگه از الان بهش رو بدم من خودم بچه دوستم و اجتماعی ام ولی واقعا رو مخه

چرا  منوتو  مثه  همیمم  بچه  جاری  منم  اینه  بچه  جاریه  توعه  جاریمم مثله  جاری  تو هست  اون روز بچشو  آوردم  خونم زلزله  به  پا کرد

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍

بگو این کار زشته سرت تو گوشی بقیه باشه ولی زیاد خودتو درگیر نکن منم یه خواهر شوهر داشتم بچه بود پدرمو در اورده بود اه یادش افتادم اعصابم خرد شد

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴