2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

188 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها،شما اگه باشین،واکسن آسترازنکا رو که عوارض داره،مخصوصا برای خانومها،تزریق میکنید؟یک کشته هم تا حالا تو ایران داشته این واکسن

من خیلی مرددم،شما جای من بودین چکار میکردین؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم برا زیر سی سال ریسکه 

ولی بالای سی دوست پزشکمون زده  خیلی وقته تازم نیس خوبه 

زدن بهتر از نزدنه 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من زدم مشکلی هم ندارم خداروشکر

خواهرمم یک هفتست زده مشکلی نداشته،ولی دوستاش مشکل براشون پیش اومده

به خواهرمم گفتن،روزه نگیره و مایعات زیاد بخوره،از چهار تا28 

روزم بای  خیلی مراقب باشه و با کوچکترین علامت به پزشک مراجعه کنه

من زیر سی سالم

تزریق ک میشه 

ببین ی دکتری هست قرار بود اینو استرازنکا بزنه

بعد چون ۲۷ بود گفتش با مشورت اساتیدمون 

این ریسک و قبول نکردیم 

الان سینوفارم چینی زده 

خیلی ام خوبه

حالا اگه مجبور نیستی نزن اینو

ولی سینوفارم   اون یکی چینی و ایرانیه خوبن

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...