2777
2789
عنوان

روزه م بی بی چکم مثبت شد لطفا بیایین

1786 بازدید | 90 پست

سلام خانمها من ۲۶ فروردین رابطه داشتم بعد دیروز که دهم اردیبهشت بود باید پریود میشدم امروز همینجوری یه بی بی چک داشتم خونه زدم دیدم مثبته آیا این درسته یا چون روزه م ادرار غلیظ شده اینجوری مثبت شده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبته دیگه

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

مبارکه.......................................................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

😭😭😭وای مبارکه 

دعا کن بی بی منم مثبت بشه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
بعیده بابا گیریم ۲۶ فروردینم باشه ب این زودی بی بی مثبت نمیشخ

چرانمیشه برا دوستمو خواهرک یکی دوروز قبل موعد پری مثبت شدن

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
2790
2778
2791
2779
2792