2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

74 بازدید | 16 پست

یه سوال ازتون دارم . اینکه شما میدونید که ازمون تیزهوشان فرزانگان ششم به هفتم کی برگزار میشه ؟؟؟/ ثبت نام کردم ولی زمانش رو نمیدونم . لطفا راهنماییم کنین مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ؟ بده ؟

من خودم سمپادیم

بدون خوندن قبول شدم و همیشه جز برترین های کلاسم اما خیلی خیلی خیلی فشار میارن

اینو گفتم بدونی ربطی ب هوش نداره

اومدی تیزهوشان باید قید زندگی رو بزنی

ما الان تازه بعد از آزمون پایش ی کم فرصت پیدا کردیم نفس بگیریم ک دوباره شروع کردن امتحان گرفتن😥

آذربایجان بالاسی🙋🏻‍♀️👑
من خودم سمپادیم بدون خوندن قبول شدم و همیشه جز برترین های کلاسم اما خیلی خیلی خیلی فشار میارن اینو ...

هعییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

هعیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ...

انشالله قبول میشی میای میبینی اوضاع رو

اما در عوض آیندت تضمین میشه

آذربایجان بالاسی🙋🏻‍♀️👑
نارژین اسمه ینی؟

مثل اینکه خیلی برات عجیبه ها عزیزم اسم خودت چیه؟

چقدر بده بعضی ها همش توی حاشیه هستن . عزیزم نپرسیدم که بگین این اسم رو شنیدین یا نه ؟ نمیدونی اصلا نیا تو تاپیک ای بابا  . این اسمو گذاشتن که از تو بپرسن که ایا این اسم رو شنیدی یا نه ؟