2777
2789
عنوان

خانما😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 27 پست
زیر دنده جمع شده و فشار میاره مثل نفخ، ولی این چون خارج نشده و حبس شده باعث درد ميشه و مشکل رایجی ه ...

وقتی رفت حموم خوب شد و اینکه جای هوای سرد نفس میکشه خوب میشه.‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی رفت حموم خوب شد و اینکه جای هوای سرد نفس میکشه خوب میشه.‌.

منم خوب میشدم و باز یهو شروع ميشد، یک هفته حدودا طول کشید

من نفس عمیق میکشیدم دادم در ميومد

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
اخه درست نمیشه..😥 همین الان که درد میکنه ۱۰ بار بیشتر داره میگه نکنه مشکل قلبی دارم؟ نکنه سرطان ق ...

سرطان قلب😂😂😂😂

ببین ببرش دکتر ی نوار قلب ازش بگیرن خیالش داحت بشه.از بس استرسیه این اسید معده اشه میزنه بالا اذیتش میکنه.باهاش حرف بزن سرگرمش کن.خدایی نکرده سنی نداره مشکل اعصاب پیدا میکنه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
منم خوب میشدم و باز یهو شروع ميشد، یک هفته حدودا طول کشید من نفس عمیق میکشیدم دادم در ميومد

بله عزیزم خدا رو شکر که خوب شدید..

انشالله همیشه سالم سلامت باشید🌹

ممنون خانم لاوندر زیبا که یکم ترسم کم شد☺

خواهش میکنم دوست نازنین، خداروشکر، نگران نباشید، انشالله به زودي خوب خوب ميشه دخترتون و یادش ميره همچين مشکلی داشته     

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
سرطان قلب😂😂😂😂 ببین ببرش دکتر ی نوار قلب ازش بگیرن خیالش داحت بشه.از بس استرسیه این اسید معده اش ...

بردم بهترین دکتر که اشنامونه..

ولی قبول نمیکنه..

اونایی که ترس از بیماری دارن اگه دکترم بگه چیزی نیست قبول نمیکنن😭

بردم بهترین دکتر که اشنامونه.. ولی قبول نمیکنه.. اونایی که ترس از بیماری دارن اگه دکترم بگه چیزی ن ...

منم خودم ی مدت اینجوری شدم .انشاله که دخترتون خوب بشن.خیلی سخته

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ممنونم😄😍😍 چشم عزیزم😀🤗

بی بلا     

من خودمم از اونايي هستم که ترس و توهم بیماری دارم همیشه، تاپیک هم ميزنم واسش   

يه بار توهم سرطان، يه بار قلب، يه بار مغز، معده، تازگی توهم ام اس دارم   

واقعا باید بی خیال باشه آدم اينجوري سالم تر هم ميشه 

اخه درست نمیشه..😥 همین الان که درد میکنه ۱۰ بار بیشتر داره میگه نکنه مشکل قلبی دارم؟ نکنه سرطان ق ...

عزیز زنگ بزن با یه دکتر آنلاین مشورت کن ولی عزیزم بعضی بچه ها دور از جون ذکر مصیبت خونی شون خوبه. داره با حرف ها  روان شما رو بهم میریزه واز جلب توجهت لذت میبره.