2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چند ماه پیش زیر قفسه سینه سمت چپ با نفس عمیق شدیدا تیر میکشید 

فکر کردم قلبم مشکل داره ولی خوب شده بعد حدودا یک هفته 

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
یعنی کم خومی داره؟؟ بله عزیزم استرس داره اونم به صورت شدید(خود بیمار انگاری داره) چیکار کنم خوب بشه ...

دقیقا بخاطر استرسه.باهاش حرف بزن از همین سن استرس تا‌کی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من چند ماه پیش زیر قفسه سینه سمت چپ با نفس عمیق شدیدا تیر میکشید  فکر کردم قلبم مشکل داره ولی ...

بله عزیزم اونم همینطوره اون حدود ۵ روز ۴ ماه پیش درد میکرد..

و رفت حموم بعدش خوب شد دخترم دیگه درد نمیکرد..

دقیقا بخاطر استرسه.باهاش حرف بزن از همین سن استرس تا‌کی

اخه درست نمیشه..😥

همین الان که درد میکنه ۱۰ بار بیشتر داره میگه نکنه مشکل قلبی دارم؟

نکنه سرطان قلب دارم؟

نکنه می خواد قلبم ایست کنه؟

بله عزیزم اونم همینطوره اون حدود ۵ روز ۴ ماه پیش درد میکرد.. و رفت حموم بعدش خوب شد دخترم دیگه درد ...

منم همينجوری بودم خوب ميشد و دوباره شروع ميشد. یک هفته هم ادامه داشت ديگه نگران شده بودم، ولی بعد فهمیدم باد و همون هواست که توی دنده جمع شده. معمولا هم انگار دنده چپ این مشکل پیش مياد

دردش اینقدر بد بود که انگار استخونم فرو ميره با نفس عمیق. ولی ديگه کاملا خوب شد 

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
اخه درست نمیشه..😥 همین الان که درد میکنه ۱۰ بار بیشتر داره میگه نکنه مشکل قلبی دارم؟ نکنه سرطان ق ...

به دخترتون بگيد هيچي نميشه فکر نکنه بهش. من ميدونم چه حسی داره خوب نیست ولی واقعا به قلب ربطی نداره. فشار هواست که ایجاد درد میکنه 

به دخترتون بگيد هيچي نميشه فکر نکنه بهش. من ميدونم چه حسی داره خوب نیست ولی واقعا به قلب ربطی نداره. ...

فقط اونایی که مشکل دخترمو دارن درک میکنن که چی میگم😢

یعنی هوا جمع شده توی قفسه ی سینش

زیر دنده جمع شده و فشار میاره

مثل نفخ، ولی این چون خارج نشده و حبس شده باعث درد ميشه و مشکل رایجی هم هست 

فقط اونایی که مشکل دخترمو دارن درک میکنن که چی میگم😢

آره من کاملا میفهمم و خب آدم اذیت ميشه ولی اصلا نگران نباشید من اينقدر سرچ کردم اون موقع، بعد خودش یهو خوب شد