2777
2789
عنوان

تفریحات تون توی قرنطینه چیه؟

164 بازدید | 17 پست

سلام من متاهلم و همسرم توی خونه دورکاری میکنه ..همش با شوهرم بحث الکی میکنیم ..بچه ها شما چه تفریحاتی دارین؟؟ممنون میشم راهنمایی کنین..اینم بگم شب ها خیلی زود میخابه منم شبا خوابم نمیبره با خواهرام میریم پیاده روی ..اما دلمم میخاد با همسرم تفریح داشته باشم

فیلم ببینین باهم😍

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما اون هفته خواستیم بریم نهار جنگل بارون گرف هیچ تفریحی شاید دور دور  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بپر سرش رو گاز بگیر انصافا من اینکارو میکنم هم تفریح هم میزنیش غیر مستقبم. 

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

منو همسرم چون شغل ازاد حساب میشیم جفتمون تعطیل هستیم.ایکس باکس،اشپزی،با کمک هم همش خونه و اتاق تغییر دکوراسیون میدیم دمبل و هالتر داریم باهم وررش میکنیم بیرونم پیاده رویی و دوچرخه سواری

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
2790
2778
2791
2779
2792