2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما مهد فرش رفتیم گرون بود کلا این فروشگاها گرون الکی تخفیف اسمی داره از محل خریدیم

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
هفت تیر از بیرون دیدم فرش های قشنگی داره ولی قیمتاش و نمیدونم. از قیمت هاش اطلاع داری؟

آره هفت تیر واقعا فرشاش خیلی خوشگله قیمتاشم بگردی چیز خوب میتونی پیدا کنی سعی کن فرش ۶ متری بگیری و فضارو با فرش پر نکنی چون مبل اینا هم میگیری جوری فرشتو انتخاب کن زیر مبل نره 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
دقیقا میخوام 6متری بگیرم که مبلام روش نیوفته

آره بهترین کارو میکنی

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

سلام من فرشمو اینترنتی خریدم راحت آوردند در خونه

یه مطلب کامل با عنوان خرید فرش جهیزیه فروشگاه اینترنتی فرش ماشینی هایپرفرش داره که متخصص فرش ماشینیه خوندمش و بعد فرشمو انتخاب کردم.

الانم راضیم از خریدم. تازه از برندهای معروف مثل فرش قیطران ،فرش ساتراپی، فرش پامچال، فرش شاهکار صفویه و فرش الماس کویر هم نمایندگی داره.