مادر_کیاان مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1254 عنوان پوشک بچه 70 بازدید | 6 پست پسرم ۹ماهشه , خیلی شیطونه موقعی که میخوام پوشکشو عوض کنم پدرمو درمیاره یجا بند نمیشه😥کیا ازین پوشک شورتی پول آپ ها استفاده میکنن?? راضی هستین? چنتایی میخرین با چه قیمتی?? خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها ❤ 1400/02/11 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_دلداده_ عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 362 وای گفتی...من هربار اشکم درمیاد تا پوشکشو عوض کنم.به محض اینکه بازش میکنم میخواد بلند شه بره.کمر درد مبگیرم.پسر منم ۹ماه و نیمشه
مادر_کیاان مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1254 وای گفتی...من هربار اشکم درمیاد تا پوشکشو عوض کنم.به محض اینکه بازش میکنم میخواد بلند شه بره.کمر درد ... اعصابم خورد شده😣 خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها ❤
_دلداده_ عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 362 اعصابم خورد شده😣 اتفاقا منم به پوشک شورتی فکر کردم ولی بچه های ماکه موقع پوشک عوض کردن یه جا بند نمیشن چجوری قراره اونو براشون بپوشیم؟به نظرت از اینا راحت تر میشه؟
مادر_کیاان مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1254 اتفاقا منم به پوشک شورتی فکر کردم ولی بچه های ماکه موقع پوشک عوض کردن یه جا بند نمیشن چجوری قراره او ... فک کنم راحت تر باشه چون تکونم بخوره یجوری تنش میکنیم ولی چسبی باید تکون نحوره تا درست ببندیم خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها ❤
helenaمامان عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 فک کنم راحت تر باشه چون تکونم بخوره یجوری تنش میکنیم ولی چسبی باید تکون نحوره تا درست ببندیم من پوشک شورتی مارک مای بی بی و ریلکس بی بی استفاده میکنم عالیه واااای اصن نمیزاشت پوشکشو ببندم ولی الان ایستاده پوشکشو میپوشونمش🤗 نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
مادر_کیاان مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1254 من پوشک شورتی مارک مای بی بی و ریلکس بی بی استفاده میکنم عالیه واااای اصن نمیزاشت پوشکشو ببندم ولی ا ... چه خووبچسر من هنوز واینمیسته برا همین فعلا نمیتونم بخرم خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها ❤