2777
2789
عنوان

نهمیا دوازدهمیا

247 بازدید | 28 پست

هر خبری راجب غیر حضوری شدن شنیدید 

با مدرک لینک و عکس بزارید اینجا هرکی هم این خبر رو شنیده بود پست اونیکی رو لایک کنه

تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...

استارتر با اجازت یسوال بپرسم

سوال : با توجه به اینکه آموزش مجازی هست  و  بیشتر  دانش آموزان میتونن از روی کتاب جواب سوالات دروس مختلف رو ارائه بدهند  به نظر شما آیا این مسئله با مطالبی که در کتاب اخلاق حرفه (در مورد راستگویی و انصاف و مسولیت پذیری )خوندیم مطابقت دارد ؟  ساده تر بگم : آیا از نظر شرعی قابل توجیه هست

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوو پشمام🍃

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
استارتر با اجازت یسوال بپرسم سوال : با توجه به اینکه آموزش مجازی هست  و  بیشتر  د ...

ما الان تشویق به غیر حضوری  و یا حضوری بودن نکردیم

فقط میخوایم مطمئن بشیم که تصمیم مسئولین به چه صورت هست .

تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...
من دیدم یکی ازکاربراعکس گذاشت ازشبکه خبر

من الان دارم شبکه خبرو میبینم 😂 این مال ترم اوله

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
من الان دارم شبکه خبرو میبینم 😂 این مال ترم اوله

عکس بالایی رو من گذاشتم تو تاپیک اگه باور نمیکنین خبر پایین رو بخونید بازی بازی لسترسیتی وساوتهمپتون مال دیروز بود

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
شبکه خبرالان مال ترم اولومیگه یعنی

نخیر این عکس مال اونموقعس!

غیر ممکنه پارسال ک تازه کرونا اومده بود و همه ازش وحشت داشتن حضوری بود 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
عکس بالایی رو من گذاشتم تو تاپیک اگه باور نمیکنین خبر پایین رو بخونید بازی بازی لسترسیتی وساوتهمپتون ...

خودم تو تایپکتون بودم