❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
اول نیت وضو میگیریم بعد سه بار صورتو کامل میشوریم ( هردو مشت و پر از آب میکنیم میزنیم به صورت) بعد هر دست و همینجوری تا آرنج میشوریم هر کدام سه بار گوش ها رو هم مس میکنیم مسح سر میکشیم بعد هر پا رو سه بار تا قوزک پا میشوریم (سه بار سنت هست یه بار هم میشه کلی باید کامل شسته بشه) ولی اکثرا سه بار میشوریم
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
ما کامل میشوریم از این گوش تا اون گوش کامل شسته بشه
اهان پس کامل متفاوته.چون اونا فقط آب میزنن.
بعد ی سوال دیگه هم داشتم اگر ناراحت نشید.
توی ی فیلم دیدم بدون مهر نماز میخونن شماهم همینطور هستید؟یا اینجوری که روی یه چیز سفید سجده کنید؟
شاید اونا شیعه بودن،چرا ناراحت بشم نه ما مهر نمیزاریم رو جا نماز میخونیم بدون مهر
نه خب شیعه نبودن چون کامل صورتشونو نشستن فقط بینی و لبشونو شستن.
مرسی از جواب دادنت عزیزم.موفق باشی🌹