2777
2789

*سلام به گروه خودتون خوش آمدید...انواع لباس،مانتو،کیف،کفش،با نازلترین قیمت خودتونو شیک و پیک کنید.ارسال از شیراز🌼ترک نکنید👌🏻*

https://chat.whatsapp.com/DjW7p88J9r62KmRFvBUyaV

*🪴کانال پوشاک سرای شیک را به دوستان خود معرفی کنید🪴*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا زردی چون صفراست حموم خدبه... روغنهای گرم اما ن... گلی با عرق کلستی اینا با دستمال بکش ب بدنش خنکیه... 

بعدم زردی بچه من بالا بود اصلا خوب نمیشد با یمبار حجامت گوش نوزاد خوب شد کلا هم در حد چند قطره خون اومد ولی خدب شد... چقد دستگاه، دارو خودم چقد دارو عرقیات... فایده نداشت

اتفاقا بدنش خنک بشه به رفع زردی کمک میکنه

با عرق کاسنی و شاتره کف دستا زیر پا دور ناف و پشت گوشش و مرطوب کنید ،روزی سه چهار بار خیلی موثره

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
اتفاقا زردی چون صفراست حموم خدبه... روغنهای گرم اما ن... گلی با عرق کلستی اینا با دستمال بکش ب بدنش ...

حجامتم نمیکردی خوب میشد حجامت نوزاد از نظر علمی رد شدس. زردی عاتش موکونیومه که هنوز دفع نشده کامل و باید از روده ها تخلیه شه کبد بیلی روبین ترشح میکنه. هیچ ربطی به حجامت ندارخ همش بیخوده

روانشناسی کودک
حجامتم نمیکردی خوب میشد حجامت نوزاد از نظر علمی رد شدس. زردی عاتش موکونیومه که هنوز دفع نشده کامل و ...

والا چجور ربط نداره ک با انواع قطره و.. دستگاه و... پایین نمیومد بیمارستان هی میگفت هنوز نیومده پایین همین ک حجامت کردیم بردیم بیمارستان گفت اومده پایین؟ در این حد اتفاقی؟ 

والا چجور ربط نداره ک با انواع قطره و.. دستگاه و... پایین نمیومد بیمارستان هی میگفت هنوز نیومده پایی ...

بله .حجامت هیچ ربطی نداره. فقط هم ایران این رسم و رسوم سنتی و داره هیچ جای دنیا بچه حجامت نمیشه چون خطرناکه

روانشناسی کودک
والا چجور ربط نداره ک با انواع قطره و.. دستگاه و... پایین نمیومد بیمارستان هی میگفت هنوز نیومده پایی ...

دکتر یکتاپرست، همچنین به این نکته که فواید حجامت برای کودکان مورد سؤال است اشاره کرده و ادامه می‌دهد: حجامت در کودکان، فواید اثبات شده‌ای ندارد اما مضرات آن قطعا ثابت شده است و ضمن اینکه برش‌های ایجاد شده توسط تیغ، احتمال بروز عفونت را هم بیشتر می‌کند، همچنین زمان زیادی لازم است تا این بریدگی‌ها دوباره ترمیم شود.

وی با اشاره به مستندات روانپزشکی، معتقد است که حجامت در شکل گیری امنیت روانی آینده کودکان نیز اختلال ایجاد می‌کند و از این‌رو به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.  این در حالی است که کارشناسان ومتخصصین سازمان انتقال خون، سعی کرده‌اند تا با آگاه‌سازی‌ افراد، به آنها یادآوری کنند که حجامت اشکالاتی داشته و حتی برای بزرگسالان هم چندان توصیه نمی‌شود چه برسد به کودکان.

به‌عنوان مثال، دکتر سید حسن ابوالقاسمی، مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، با تاکید بر غیراستاندارد بودن شرایط فیزیکی حجامت می‌گوید: با ایجاد خراش روی پوست، مهم‌ترین مرز بین فضای بیرونی و خون شکسته و شرایط را برای ایجاد آلودگی و رشد میکروب مساعد می‌کند و مطابق آخرین مقررات جهانی، افراد حجامت‌شده مجاز به اهدای خون نیستند مگر آنکه یک سال از آخرین حجامت آنان گذشته باشد.

روانشناسی کودک