2777
2789

استارتر با اجازت یسوال بپرسم

سوال : با توجه به اینکه آموزش مجازی هست  و  بیشتر  دانش آموزان میتونن از روی کتاب جواب سوالات دروس مختلف رو ارائه بدهند  به نظر شما آیا این مسئله با مطالبی که در کتاب اخلاق حرفه (در مورد راستگویی و انصاف و مسولیت پذیری )خوندیم مطابقت دارد ؟  ساده تر بگم : آیا از نظر شرعی قابل توجیه هست

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علوم تربیتی 

یا تربیت بدنی برای مدارس غیر انتفاعی بتونی دبیر شی

یا کلاسای مهارت آموزی مثل کاشت ناخن کار با مواد

آشپزی و شیرینی پزی و فینگرفود

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
استارتر با اجازت یسوال بپرسم سوال : با توجه به اینکه آموزش مجازی هست  و  بیشتر  د ...

دوست عزیز وقتی کیفیت تدریس و ارائه امکانات آموزشی د زمان کرونا بسیار پایین اومده پس تقلب کردن دانش آموزان و دانشجویان کاملا طبیعی و حلاله- استادای دانشگاه که تو ال ام اس یا دیر میان یا اصلا صداشون نمیاد و قطع و وصل میشه یا هم کم کاری میکنن و همش میگن دانشجوها لکچر بدن و تدریس کنن -پس در این موارد تقلب صحیحه -حداقل وقت میزارین هزینه میکنیم نمره هم بگیریم

کاربری قبلیمو جوگیرشدم ترکوندم   پشیمون شدم دوباره اومدم  دوستتون دارمممم عشقولیای من  
دوست عزیز وقتی کیفیت تدریس و ارائه امکانات آموزشی د زمان کرونا بسیار پایین اومده پس تقلب کردن دانش آ ...

ببینید اینو یکی فرستاده دبیر گفته نظرت خوبه

یچیز شبیه این باشه

بله مطابقت ندارد زیرا.
همان طور که از نام درس مشخصه میخواد به ما درست کاری و خیانت نکردن در کاری به خود و دیگران را یاد بدهد و اما برای این سوال دانش آموزان چون از اول ابتدایی بیشتر دانش آموزان که وارد شدن اموزش آنلاین نبود حضوری بوده و اینو یاد نگرفتیم که وقتی به خاطر این مشکل کرونا آموزش مجازی شده باید همان مطابق سال های قبل در خانه درسهایمان را بخوانیم ولی متسفانه بعضی از دانش آموزان نه بهتر بگیم ۸۰ درصد دانش آموزان این دوران کرونا با تقلب به سر بردن ولی به نظر من وقتی دیدیم شرایط درسی که آنلاین شد باید به خانواده ها و دانش آموزان  آموزش میدادن که این کار تقلب خیانت به خودشان است نه دیگران.

آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭      

میدونی استارتر -از نظرم ببین علاقت چیه 2 سال که چیزی نیست اگه علاقت رشته های تجربیه باید چندسال تلاش کنی -مثل من نباش که بعد لیسانس تو یه رشته با خودم نتونستم کنار بیام و بعد 7 سال دوباره سال بعد میخوام کنکور تجربی بدم چون هروقت پزشکا رو میبینم تا یه هفته افسردگی میگیرم  

کاربری قبلیمو جوگیرشدم ترکوندم   پشیمون شدم دوباره اومدم  دوستتون دارمممم عشقولیای من  
ببینید اینو یکی فرستاده دبیر گفته نظرت خوبه یچیز شبیه این باشه بله مطابقت ندارد زیرا. همان طور که ...

حرف منو متوجه نشدید -وقتی معلم به دانش اموزان خیانت میکنه و کیفیت آموزشش کمتر از زمان حضوریه پس از دانش آموز نباید انتظار دیگه داشته باشن -من یه ترمی که به صورت مجازی خوندم اصلا اون ترم نفهمیدم چی یاد گرفتم- اساتید دانشگاهمون وسطای کلاس مجازی یا میرفتن یا صداشون نمیومد یا میگفتن همش ما تدریس کنیم -خب پس دانشجو یا دانش آموز چه گناهی کرده که با این کیفیت پایین آموزش تازه تقلبم نکنه