2777
2789
عنوان

نویسندگان عجیب دنیا

91 بازدید | 3 پست

همیشه به این موضوع فکر میکنم که نویسنده ها به واسطه ی غوطه ور شدن تو دنیای خیلات میتونن آدمای عجیبی باشن. خیال، به عنوان تنها مامن آدم، جاییه که هیچ کس اجازه ورود به اون نداره و وقتی نویسنده ای قسمتی از خیالات خودشو رو کاغذ میاره، بخش عظیمی از اون رو هنوز پیش خودش داره.

وقتی اینو  خوندم وااااقعا شگفت زده شدم از اعجابی که میتونه درون آدمها وجود داشته باشه اونم نویسنده های خییلی بزرگ.
امیدورام مترجم این پست به کارش ادامه بده و بقیه نویسنده های عجیب غریب دنیارو هم معرفی کنه.

بله خیلی جالبه...منم خیلی دوست دارم بدونم تو ذهن و قلب صادق هدایت چی بود که نوشته هاش اینقدر ادمو تحت تاثیر قرار میده...یا سیدنی شلدون با رمان های بی نظیرش چه فکرایی تو سرشون بود...

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
بله خیلی جالبه...منم خیلی دوست دارم بدونم تو ذهن و قلب صادق هدایت چی بود که نوشته هاش اینقدر ادمو تح ...

آره واقعا... متاسفانه تو ایران در مورد آدمهای بزرگ و تاثیرگذار خیلی کم صحبت میشه و منابع اطلاعاتی کاملا بسته س.
یادمه تو استانبول یه دستفروش ازم پرسید ایرانی ام یا نه، گفتم آره. و خیلی ذوق زده بوف کور هدایت رو از کیفش دراورد و گفت شماها باید خیلی به خودتون افتخار کنین بابت داشتن همچین نویسنده ای!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره واقعا... متاسفانه تو ایران در مورد آدمهای بزرگ و تاثیرگذار خیلی کم صحبت میشه و منابع اطلاعاتی کا ...

چه جالب و چقدر تاسف برانگيزه كه بسياري اين نويسنده رو نميشناسن و آثارش اون طور كه بايد شناخته نشده

هر نفسی كه فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب.