2777
2789
عنوان

عشقم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ ای بابا لج نکن دختر اگر واقعا عاشقشی بعضی جاها ب دلش راه بیا چون عشقشی بزار بفهمه حرفش برات مهمه ...

خیلی کوتاه اومدم سر پوشش و آرایش و سرکار دیگه چقدر کوتاه بیام پرو میشه😐

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
من خواستم شروع کنم بهش ی پیامک عاشقانه فرستادم توقع داشتم در جوابش حتی یه نقطه برام بفرسته هیچ کاری ...

یکم اروم بشه خودش میاد لابد همون روز تو پادگان اذیت شده و تو فشار بوده تو به اندازه خودت پا پیش گذاشتی دیگه پیامی نده اما پیام داد یا زنگ زد براش قیافه نگیر بزا بدونه حداقل تو کنارشی

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
یکم اروم بشه خودش میاد لابد همون روز تو پادگان اذیت شو و تو فشار بوده تو به اندازه خودت پا پیش گذاشت ...

واقعا دارم فکر میکنم باخودم بدردم میخوره یا ن☹😧

واقعا دارم فکر میکنم باخودم بدردم میخوره یا ن☹😧

بخوای به ته رابطه فک کنی به هیچجا نمیرسی این روزا ناخواسته همه وارد رابطه میشن و به تهش فک نمیکنن و اخرشم به جدایی ختم میشه ک خب واسه یه دختر خیلی سخته اون وابستگی.اره فک کن ببین تصمیمت باهاش چیه

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
بخوای به ته رابطه فک کنی به هیچجا نمیرسی این روزا ناخواسته همه وارد رابطه میشن و به تهش فک نمیکنن و ...

واقعا سخته با ی پسر کم سن وارد رابطه بشی اگه عقل الانم رو داشتم هیچ وقت با ی پسر کم سن وارد رابطه نمیشدم که مجبورم باشم چند سال باهاش بمونم 

میدونی چیه باباش خونه میده بهش بشینه و ماشینم شاید براش بخرن شاید

درسم خونده الانم سربازه

ولی هیچی از خودش نداره هیچی

مطمئنی حالش خوبه شاید نتونسته جوابتو بده

اره اتفاقا منتظر موندم گفتم شاید ندیده ولی مطمئنم دیگه تا شب میدید پیامم رو ولی جوابی نداد

واقعا سخته با ی پسر کم سن وارد رابطه بشی اگه عقل الانم رو داشتم هیچ وقت با ی پسر کم سن وارد رابطه نم ...

خب نه دیگه باید اهل کار باشه نمیشه ک همش دستش جلو باباش دراز باشه..اگه قصدش ازدواجه باهات حسابی به همه چی فک کن

خب نه دیگه باید اهل کار باشه نمیشه ک همش دستش جلو باباش دراز باشه..اگه قصدش ازدواجه باهات حسابی به ه ...

ولی خب فکرم میکنم میبینم وقت نکرده که کار کنه فقط تو دوران دانشجویی رفت تعمیرات گوشیو یکم یاد گرفت

وقتایی ام ک بیکار بود یکم اسنپ میرفت 

اهل کار هست ولی سنش کمه طول میکشه بهم برسیم