2777
2789
عنوان

عشقم😕

558 بازدید | 53 پست

باهم بحثمون شده بود سر ی موضوع بیخودس بعدش باهم قهر کردیم گفتم هر دفعه اون اومده منت کشی این دفعه من برم بعد ۵ روز ی پیامک عاشقانه دادم بهش جوابی نداد منم برداشتم کلا هرچیزی که ازش داشتم عکس و شماره و اینا همشونو پاک کردم😐😐😐😐

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث ما هستین چه قد😐😐

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
شما مگه چطوری این؟😂

قهر کردیم سر یه موضوعی همیشه اون منت کشی میکرد این بار من مجبور شدم عذر خواهی کنم تقصیر من بود😂بعد پیام دادم و اینا خیلی خشک نوشت سلام بعدشم👋🏻فرستاد منم همه چیزاشو پاک کردم شمارشم حذف کردم☹️

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
فایدش چیه الان زنگ بزنه بهت دوباره سیو میکنی دیگه😁حالا جقدر عمیق بوده. رابطتون؟ 

اگه میخواست شروع کنه جواب پیامک عاشقانم رو میداد

۵ سال باهم بودیم از راه دور میومد ب دیدنم 

الانم سربازه

مهم‌نیست چ پنج سال چ پنج ماه چ پنج روز چ پنج دقیقه وقتی بی لیاقتیشو نشون داد بندازش دور

درسته گلم 🙌😁

قهر کردیم سر یه موضوعی همیشه اون منت کشی میکرد این بار من مجبور شدم عذر خواهی کنم تقصیر من بود😂بعد ...

چند وقته باهمین؟؟؟

این حتی جوابم نداد 😂😂

چجوری ۵ روز از هم بی خبر میمونین؟ 🙁من عشقم با اینکه سربازه اگ بحث کنیم م اینقدر حرف میزنیم تا دلخوری رفع بشه و همون روز نهایت فرداش خوب میشیم درحال بحث و قهر هم باهم حرف میزنیم😬 چشم نخوریم صلوات😄

در مقابل پیام عاشقانه، هر عاشقی دلش به درد نیاد، یعنی کلا منتظره میام هستش، و حتما باید احساسی جواب بده، اگر این مدل جواب داده، یقین دارم رابطتتون براش مهم نیست، اولویت نیست، 

اگر قصدت تفریحه هیچ، اگر داری به خاطر ازدواج فکر میکنی، من دارن بهت میگم، مناسب نیست

دوران دوستی، بعدش نامزدی، آقا منت کشی میکنه ولی تو زندگی مشترک باید هردوباهم کنار بیان

چند وقته باهمین؟؟؟ این حتی جوابم نداد 😂😂

۵ماه☹️