2777
2789

۲تا دختر دارم دوست داشتم پسرهم داشته باشم..میخواستم دومی پسر باشه ک دیگه دوتاشو داشته باشمو باردار نشم اما خدا یه دختر ملوس دیگه دادناشکر نیستم اما زیبایی واندامم خیلی برام مهمه هم میخوام هم نمیخوام ..شما بودین چه میکردین؟؟بارداری وزایمان ادمو پیرتر میکنه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر حوصله صبر وقتشُ داشته باشم اره 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

خیلی سخته بنظرم همین دوتا کافیه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

اگه بخوام باردار شم 

هزاران بار دختر میزام😐😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

نه مادر بودن ادمو زیباتر میکنه به عقیده ی من

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

به نظرم با همسرت صحبت کن و دخترات،اگه شرایطت جوره بیار

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

*سلام به گروه خودتون خوش آمدید...انواع لباس،مانتو،کیف،کفش،با نازلترین قیمت خودتونو شیک و پیک کنید.ارسال از شیراز🌼ترک نکنید👌🏻*

https://chat.whatsapp.com/DjW7p88J9r62KmRFvBUyaV

*🪴کانال پوشاک سرای شیک را به دوستان خود معرفی کنید🪴*