2777
2789
اینو بخور تضمینی ازش سرد میشی ولی بداخلاقم نمیشی دعواتون شه

از چه نظر سرد بشه؟

وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺                                                                               من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡                                            مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍 
من و همسرم دچار وسواس فکری هستیم ، و حساس شدیم روی هم ، پیش روانشناس که رفتیم گفت که فلوکستین بخورید ...

جدددا....منم وسواس فکری دارم خیلی احساس میکنم داره بهم فشار میاد همش گریه میکنم...اصلا نمیخندم استررررس شدید دا بیدادای الکی و خلاصه این قسمتی از مشکلات روحیم شده...منم یبوست دارم اتفاقا...پس الان حال روحی شما و همسرتون بهتر شده گلم؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدددا....منم وسواس فکری دارم خیلی احساس میکنم داره بهم فشار میاد همش گریه میکنم...اصلا نمیخندم استرر ...

دقیقا منم عین شمام ، روی  حرفای همسرم حساس شدم ، گریه میکنم ، حتی به جایی میرسم که به شوهرم بی احترامی میکنم چند جلسه پیش روانشناس رفتیم و گفت که این قرص رو ۶ ماه مصرف  کنید بعدش زندگیتون فوق العاده میشه و هر شب هم به مدت یک سال اسطوخودوس دم کنید،  امروز شروع کردیم هنوز نمیدونم چجوریه ولی داروی فوق العاده ایی هست 

وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺                                                                               من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡                                            مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍 
دقیقا منم عین شمام ، روی  حرفای همسرم حساس شدم ، گریه میکنم ، حتی به جایی میرسم که به شوهرم بی ...

من همسرم بعد جراحیش بدخلق شده بود دکتر بهش داد و خواب الوده اش میکرد اینم مقاومت میکرد درمقابلش برای همین عسبی میشد دکتر گفتنخور ولی دیدم خیلیا میخورن اروم هستن من دیگه کارم شده گریه استرس دیگه جون نذاشته برام همه کارام داره با استرس عقب میوفته کاش برام تاثیر داشته باشه...اط.خدوس رو شما به چه صورت استفاده میکنید عزیزم اونم بگیرم اگه موثر بوده براتون

من همسرم بعد جراحیش بدخلق شده بود دکتر بهش داد و خواب الوده اش میکرد اینم مقاومت میکرد درمقابلش برای ...

اره خیلیا میخورن چون هم داروی خوبیه و هم قیمتش کمه ، البته اگه پیدا بشه ، دکتره گفت که صبحا بعد از ناشتا یه قرص فلوکستین ۲۰ بخورید ولی ما از ۱۰ شروع کردیم که اذیت نشیم ، بعد هر شب قبل از خواب یه قاشق غذا خوری اسطوخودوس بریزد توی آب جوش یک لیوان بخورید،  به مدت یکسال ، معجزه میکنه ، حتی خود دکتره گفت که هم من و هم خانومم هم میخوریم ، ان شاءالله مشکلت حل میشه گلم 

اره خیلیا میخورن چون هم داروی خوبیه و هم قیمتش کمه ، البته اگه پیدا بشه ، دکتره گفت که صبحا بعد از ن ...

اره شنیدم دیگه پیدا نمیشه این قرص امیدوارم پیدا کنم....عزیزم ممنون حتما از عطاری میخرم و استفاده میکنیم...منم میخوام از 10 شروع کنم انشالا اروم بشم و بتونم یعد مدتها ارامش رو درک کنم انشالا شما و همسرتونم روابطتتون عالی بشه و ارامش داشته باشید

اره شنیدم دیگه پیدا نمیشه این قرص امیدوارم پیدا کنم....عزیزم ممنون حتما از عطاری میخرم و استفاده میک ...

خواهش میکنم عزیزم ، ان شاءالله به ارامش میرسی ، مرسی فدات 🌺

جنسی

خب این که بده 🙄

خب این که بده 🙄

واسه بعضیا که همسر بی توجه دارن خوبه

من شوهرم محبت کلامیش کمتر از منه

منم کمتر بهش توج=ه میکنم وقتی قرص میخورم

ولی وقتی نمیخورم همش بغل و بوس و لپشو میکشم و قربون صدقش میرم

چون هم نیاز عاطفیم بالاس هم جنسی

حالا بنظرت این خوبه یا نه؟

حداقل غرورم حفظ میشه

واسه بعضیا که همسر بی توجه دارن خوبه من شوهرم محبت کلامیش کمتر از منه منم کمتر بهش توج=ه میکنم وقت ...

از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم ، حق با شماس ، امیدوارم که شوهرتون بیشتر بهت ابزار علاقه کنه