2777
2789
اصلا نیست که حتی بخوان با نسخه بدن من هفته ی پیش تمام شریعتی رو زیر پا گذاشتم تا بالاهره داروخونه ی ...

جدی ؟ ب منم میگن نیس فک کردم چون نسخه ندارم میگن

کاربر زمان میمون ساریتا 😂👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از فردا میخورم. تا امروز 10 میخوردم

نتیجه داشته؟

وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺                                                                               من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡                                            مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍 
فکر کنم من خوردم 🤔 همون که برا اعصابه و خواب آوره؟

نه خواب آور نیست ، صرفا هم برای اعصاب و روان نیست  

وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺                                                                               من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡                                            مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍 
بد نبود برام اما الان اوضاع روحیم بدتره برای همین دوزش رو دکتر زیاد کرد

ان شاءالله مشکلت زودتر حل بشه

نه خواب الودگی فک‌کنم باشه

من همسرم بعد جراحیش دکتر داده بود خیلی اذیتش میکرد نمیدونم روی هرشخصی یجور جواب میده اما خودم چند وقته خیلی اوضاع روحیم بهم خورده پرخاشگر شدم به شدت ارامش ندارم همش داد بیداد میکنم نمیدونم تاثیر داره بخورم یا نه

بله ما ی اشنایی داشتیم استفادهومیکنه خداروشکر خیلی خوبه

میترسم عادت کنم نتونم رهاش کنم چون الان نیاز دارم به ارامش واگرنه دیونه میشم...همین 20 رو میخورن دکتر براشون نوشته گل  

من همسرم بعد جراحیش دکتر داده بود خیلی اذیتش میکرد نمیدونم روی هرشخصی یجور جواب میده اما خودم چند وق ...

من و همسرم دچار وسواس فکری هستیم ، و حساس شدیم روی هم ، پیش روانشناس که رفتیم گفت که فلوکستین بخورید و اسطوخودوس هم هر شب دم کنید بخورید ، عوارضی نداره و تقریبا اکثر مردم میخورن ، حتی من که سندورم تحریک پذیر روده دارم و مشکل یبوست دارم ، دکتره گفت که مشکل روده ات هم حل میشه