2777
2789
عنوان

قلبم ریخت 😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 60 پست
بابا خیلی خنده دار از بازیاشون گرفته تا فیلمنامه چرت

اخه ایرانیا که بلد نیستن‌فیلم‌بسازن‌ این‌اولین فیلم‌ترسناکشونه ..تمام فیلمای ایرانی هیچ اتفاق هیجان انگیزی نمیفته فقط همشون دارن‌ حرف میزنن‌...مثلا فیلمای خارجی کلی چیزای باحال و جدید هست از موجودات عجیب غریب گرفته تا تو فضا و همش کشفیات جدید ولی فیلمای ایرانی همش کند پیش میره و حرف میزنن..البته خودشونم‌قبول دارن که تو فیلم‌ساختن پیشرفتی نداشتن و دستگاهای پیشرفته ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ایرانیا که بلد نیستن‌فیلم‌بسازن‌ این‌اولین فیلم‌ترسناکشونه ..تمام فیلمای ایرانی هیچ اتفاق هیجان ...

احضار خارجی رو دیده بودم برقا رو خاموش میکردم با ۲۰۰تاسرعت میرفتم زیر پتو 

شد شد ، نشد گوجه سبز میزنم😁 این کاربری دست دو نفره😑
نه کلا ژانر ترسناک دوس ندارم...

پس پیشنهاد میکنم اصلا حتی یک ثانیه هم پای این فیلم های مزخرف هدر نکنی ، چون قطعا پشیمون میشی.

فیلم های ایرانی فقط کمدی ها اونم قدیمی ها جالب بودند 

مگه احضار خارجی رو دیدی که اینقد میگی ترسناکع والا این احضار آدم حیفش میشه بترسه

من از فیلم ترسناک خاطره خوبی ندارم....بچه که بودم سریال فرشته رو دیدم سه سال نتونستم تنهایی بخوابم

کلا خیلی روم تاثیر میذاره

مجردم بابا  تیکر کنکورمه 😐

كوشولويي هنوز 

من به شخصه فيلم ترسناك زياد ميبينم 

اين برام زياد موردي نداره 

نبين شما 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
درست چطورع میتونی تو امتحانا کمکم کنی 😢

تازه استارت زدم خواهری ☹ دعا میکنم کنکور تعویق بشه که برسونم درسارو ...در این حد یعنی 😂 

تاپیکامم درمورد تعویقه همش 😫