2777
2789

نمیدونم فقط صبر به ذهنم میرسه😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اجازه ندیم مردامون بفهمن به کی حساسیم ومتنفریم دشمن خونیشون هم باشه باهاش  راه میان تا احساس قدرت کنن

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

مطالعه کردن 

بزرگترین و سیاس ترین انسانها و خانم ها اهل کتاب و مطالعه ان

شما میتونی با کتاب خوندن به زندگیت کمک کنی و سیاست به کار بگیری

من فقط تا ۲۵ سالگی فرصت دارم تا:( در زبان اسپانیایی مسلط شوم مدرک سطح دوم حوزه رو با بهترین معدل کسب کنم و برای سطح سوم تلاش کنم و مقدمات آموزشگاه نقاشی و تحصیل در دانشگاه نقاشی فراهم کنم)اهداف من فقط و فقط و فقط برای رضای خدا و سربازی آقا امام زمان ( عج) من باید علاوه بر تلاش برای این اهداف به خودسازی هم توجه کنم😇خدایی فک کنم بالای ۱۰ تا اکانتم رو ترکوندن 😑این آخریه😅😁

در حد تعادل به خودت برس و جذاب بمون نه آویزون

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

من چرا هیچ سیاستی  بلدنیستم فقط میدونم شوهرام اولا خیلی یه دنده بود ولی الان من چیزی میگم میگه دل توروبشکونم مگه میشه هرچی توبگی خودمم موندم چیکارکردم

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

فاز غم و افسردگی نگیرید . مردا نه اشک ریختنتون رو میبینن نه هق هق کردنتونو.  شب میبینی بیداری و هق هق میکنی و فخ فخ بینی رو پاک میکنی به امید اینکه آقا بیاد بغل کنه بگه چته چی شده غلط کردم ولی در واقعیت زودتر از شما خوابیده و هفت پادشاه رو خواب دیده.پس خودتونو از بین نبرید و دنبال جلب ترحم نباشید برعکس خیلی خونسرد و مودب و محکم حرفاتون رو بزنید بگید از این مورد ناراحتم انتظارم ازت این بود. پای خانوادش هم وسط نکشید همیشه ازشون بد دفاع کنید همسرتون خود به خود طرف شما رو میگیره

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

مردا وقتی قهرن خودشونو  به خواب میزنن تا ما فکر کنیم خیلی راحت وبی خیالن احساس ناتوانی کنیم

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
من چرا هیچ سیاستی  بلدنیستم فقط میدونم شوهرام اولا خیلی یه دنده بود ولی الان من چیزی میگم میگه ...

اوا

یه کار کردی بلا اونو بگو

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
فاز غم و افسردگی نگیرید . مردا نه اشک ریختنتون رو میبینن نه هق هق کردنتونو.  شب میبینی بیداری و ...

آره واقعا مردااز گریه کردن متنفرن شوهرمن موقعی که ناراحتم بهم توجه میکنه ولی موقعی که گریه کنم عمراا منم انقدر اشکم دم مشکمه که فورا گریم میگیره نمیدونم چیکارکنم

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
من چرا هیچ سیاستی  بلدنیستم فقط میدونم شوهرام اولا خیلی یه دنده بود ولی الان من چیزی میگم میگه ...

عزیزم شما خودت بودی  این بهترین سیاسته