2777
2789

🌸🌸🌸🌸

🌹دعای مجرب برای اینکه فردی بچه دار شود🌹

⚜مرحوم شیخ بهایی می گوید :👇

✅اگر کسی را فرزند نمی باشد این اذکار 👇را با مشک و زعفران بنویسد

✅و زن و شوهر روزه بگیرند

✅و غسل کرده

✅در وقت نماز عشاء این اذکار را بشویند و هر دو از آن افطار کنند

✅همین اذکار را بار دیگر نوشته و هر دو در کمر ببندند ( با پوست تماس نداشته باشد ) و تا مدت چهل روز از خود جدا نکنند

✳️ در این ایام مواظبت کنند که فعل حرامی انجام ندهند شکی نیست که دارای فرزند خواهند شد و مجرب است

⚜شیخ بهایی می گوید ۴۰۰۰ نفر بواسطه این عمل دارای فرزند پسر شده اند

و اما ذکر این است :👇

💥بسم الله الرحمن الرحیم💥

💥و لو ان قرانا سیرت به الجبال او قطعت به الارض اوکلم به الموتی بل الله الامر جمیعا بحرمة و السماء و الطارق و ما ادراک ماالطارق النجم الثاقب ان کل نقس لما علیها حافظ فلینظر الانسان مم خلق خلق من ماء دافق یخرج من بین الصلب و الترائب فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین💥

📚منبع : شفاء الاسقام صفحه ۴۴

من نیز هم🌹

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

از خدا میخوام به همه کسانی که منتظر مادر شدن هستن  فرزند صالح 

و سالم  بده مخصوصا عزیزان نی نی سایت. آمین

صبر کنید  و ناامید نباشید 

ادعونی استجب لکم ....

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹