2777
2789
عنوان

۱۲ سال

275 بازدید | 23 پست

۱۲ سال درس خوندم واقعا بی ثمر . نه یه خاطره از شیطنت دوران مدرسه دارم ، نه یه نفر منو یادشه نه دوست دوران ابتدایی نه کسی که تو ۳۰ سالگی تو خیابون ببینمش بگم این دوست راهنماییم بود . نه تو این دوسال قرنطینه کسی سراغمو گرفت ..... درد من اینه تنهایی 💔 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب چراهیچ دوستی برای خودت پیدانکردی؟چرااجتماعی نیسی؟

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید

۹۹%ادمایی ک ۱۲سال کنارشون نشستی درس خوندی بعد تموم شدن مدرسه رابطت کاملا باهاشون قطع میشه انگار نه انگار ک اینارو هر روز از ۷صبح میدیدی

اصلا ادماهای اون دوران برای موندن تو زندگی نیستن همینو میتونم بگم

فکر کردی حالا بقیه چقد رفیق دارن!!اکثرا تنهان مخصوصا تو این کرونا

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات
شایدم کسی بامن دوست نمیشد . 

بگردم برات،غصه نخور

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒