2789
عنوان

خیلی خستم

115 بازدید | 12 پست

دلم میخواد همین الان همه چی تموم شه مرگم‌برسه 

چرا مجبوریم ب زندگی 

دلم میخواد خودکشی کنم ولی نمیتونم بخاطر مادیات نیست بخاطر شوهرمو خانوادمه دلبستگی نمیذاره

ای خدا من خسته شدم دردمو ب کی بگم 

جلوی شوهرم باید همش تظاهر کنم ب خوب بودن دلم میخواد داد بزنم بگم من خوب نیستم من حالم بده یکی یکاری کنه واسم 

بچمو میخوام 

خداااااااا فکرشم نمیکردم اینطوری بشه دلم واسه لگداش تنگ شده 

بچمو بخاطر مشکلش سقط کردم و منتظر جواب ازمایش ژنتیکم چند بار اینو گفتم تو تایپکام هست الانم گفتم ک از دردم بدونین ک چ مرگمه 

حالم خیلی بده شاید این تایپکو بخونین دعا کنین و برین از دست هیچکس جز خدا هم کاری بر نمیاد کارم پیش خدا گیره بنده خوبی هم نیستم ک رومو بگیره 

ای کاش روزی ک بچمو گرفت منم باهاش مرده بودم حداقل اون دنیا بغلش میکردم دیگ انتظار اینو نمیکشیدم ک بهم بچه میده یانه..بعد کلی درمان خوشحالم کرد یدفعه بزرگترین ضربه عمرمو بهم زد نابود شدم ۱۰۰ سال بهم گذشت 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق داری ،ولی یکی از آشناهای ما دوتا پسر جونشو از دست داد اون چی بگه،بخدا از سر شب تا الان استوری شو دیدم دارم براش گریه میکنم

به نیت خوب شدن پسر قشنگم سوال های درسی از کلاس اول تا پنجم رو جواب میدم 
خدادامنت رو سبز کنه و بچه سالم و صالح بده بده . دیدم خانمی که چند بار سقط کرد .‌الان بچه داره   ...

خدا حفظش کنه...

ای کاش مشکل منم حل میشد ب منم میداد 

حالم خیلی بده بچه من میگن مشکل ژنتیکی داشته نمیتونم اقدام کنم تا جواب ازمایش بیاد بخدا دیگ استرس داغونم کرده 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خدا حفظش کنه... ای کاش مشکل منم حل میشد ب منم میداد  حالم خیلی بده بچه من میگن مشکل ژنتیکی دا ...

نترس . این مورد که میگم  دوقلو  هم باردار شد اما سقط شد .

برو پیش دکتر خوب .‌

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
حق داری ،ولی یکی از آشناهای ما دوتا پسر جونشو از دست داد اون چی بگه،بخدا از سر شب تا الان استوری شو ...

اره اینم سخته خدا هیچکسو با بچه امتحان نکنه واقعا واقعا خیلی داغ سنگینیه 

عزیزم خوب کردی بچه رو سقط کردی، اگه خدایی نکرده با مشکل به دنیا میومد میدونی چقدر زندگی بهش سخت میشد؟

بعدم حالا شما درمانتو ادامه بده اگه شد که خداروشکر ایشالا یه بچه بدنیا میاری، اگه هم نشد میری با شوهرت و خانواده ش و خانوادت حرف میزنی و یه بچه رو به سرپرستی قبول میکنی

حتمن ک نباید خونت تو رگاش باشه

تو میخوای مادر باشی! 

بخدا نیاز نیست انقدر خودتو اذیت کنی، دنیا دو روزه! چرا باید انقد ناراحت باشی اخه؟ اسون بگیر ب خودت و زندگیت

اصلن اینجوری بهتره چون دیگه بخاطر خون نیست ک دوستش داری بخاطر خود خودشه

تو یه بچه رو نجات میدی و بهش عشق میدی و اونم بهت مادر بودن و دوست داشتنشو هدیه میده

کاش امروز یکی بیاد یه خبر خوب بهت بده، که جیغ بکشی بگی واااای خدا جونم باورم نمیشه، همینقدر خوشگل ذوق کنی♡         -                                                                                                                             روح هایی که متعلق به همند، همیشه راهی به هم پیدا میکنند♡
اره اینم سخته خدا هیچکسو با بچه امتحان نکنه واقعا واقعا خیلی داغ سنگینیه 

واقعا ،ابشالله خدا به دل شکستت نگاه کنه ویه بچه خوب وصحیح سالم بهت بده

به نیت خوب شدن پسر قشنگم سوال های درسی از کلاس اول تا پنجم رو جواب میدم 
خواستم بگم بهت غصه نخور دیدم مگه من میتونم غصه نخورم که توهم غصه نخوری فقط ازخدا واسه دلت آرامش میخو ...

اره نمیشه بخدا هر روز شده فکرو خیالم ک خدا از چی شد ک اینطور شد ای خدا ژنش نباشه ای خدا بچه بعدی چی میشه همش سوال سوال ترس نگرانی بخدا دیگ کلافه شدم دکترم میگفت برو از پرورشگاه بچه بیار ریسک نکن باردار شی ولی درسته کار خوبیه ولی واسه ی زن سخته بهش اینارو بگن 

عزیزم خوب کردی بچه رو سقط کردی، اگه خدایی نکرده با مشکل به دنیا میومد میدونی چقدر زندگی بهش سخت میشد ...

اره اینا درسته ولی واسه ی زن سخته ک بهش بگن اینکارو باید بکنی وگرنه من نذر کردم خدا بهم بچه سالم بده میرم ازپرورشگاه میارم بچه یا سرپرستیشو قبول میکنم

اره اینا درسته ولی واسه ی زن سخته ک بهش بگن اینکارو باید بکنی وگرنه من نذر کردم خدا بهم بچه سالم بده ...

اره سخته چون همه عقیده دارن که بچه باید مال خودشون باشه حتمن... درک میکنم درست کردن این افکار سخته اما نباید بخاطرش کل زندگی ناراحت باشه یا انقدر احساس غم کنه...

متاسفانه هنوز جا نیفتاده وگرنه بچه به سرپرستی گرفتن حتی بهترم هست:)

کاش امروز یکی بیاد یه خبر خوب بهت بده، که جیغ بکشی بگی واااای خدا جونم باورم نمیشه، همینقدر خوشگل ذوق کنی♡         -                                                                                                                             روح هایی که متعلق به همند، همیشه راهی به هم پیدا میکنند♡