2821
2789
عنوان

📢کمک

85 بازدید | 6 پست

سلام خانما طاعت روزتون قبول میخواستم بدونم کسی از قرص چاقی سوپرفت فست استفاده کرده نتیجه گرفتین بازگشت داشته یانه مچکر

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من دیدم که پرسیده بودی از جیسینگ میتونی در زنان شیردهی استفاده کنی یا نه 

منم مشکل شمارو دارم به شدت لاغر شدم و به به هم شیر میدم میشه بگی به نتیجه ای رسیدی که برای کوچولو خطر داره یا نه؟🥺

من شدم ۴۵ کیلو هرکس میبینتم میگه از بین رفتی  اصلا هیچی ازم نمونده اعتماد به نفسمو از دست دادم ...

سلام عزیزم من سرپسرم شیرش میدادم هیچ داروی چاقی مصرف نکردم بعد تو یک سالگی پسرم ناخواسته باردارشدم ودیگه بیخیال چاقی شدم تااینکه زاییدم الان دخترم سه ماهشه بهش شیرخشک دادم و پودرچاقی رویال خوردم الان حسااااااااابی چااااق شدم شما هم هیچی نخور عزیزم توشیردهی همه داروهای چاقی ممنوعه

یه مادر 21ساله یه پسمل خوشکل ودخمل ناز دارم برای سلامتیشون میشه صلوات بفرستی دوستم ...
سلام عزیزم من سرپسرم شیرش میدادم هیچ داروی چاقی مصرف نکردم بعد تو یک سالگی پسرم ناخواسته باردارشدم و ...

عزیزم مامان مجتبی درخواست دوستی دادم عزیزم یه سوال داشتم میشه خصوصی بهت پیام بدم ؟