2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

234 بازدید | 24 پست

برنامه ی دیشب آقایی بودن ک داشتن شهید میشدن

جالب بود حرفش 

میگفت برگشتم ب زمانی ک بچه بودم و توی کوچه فوتبال بازی میکردیم یک دعوای فیزیکی صورت گرفت و من میدونستم ک توی اون صحنه ب صورت دوستم ضربه میزنم و دندوناش خورد میشه ..

میگفت مدام میگفتم نزن .. نزن بهش .. ولی در آخر زدم و جز شرمندگی برای من توی اون حالت (روح) چیزی نموند 

میبینین یه وقتایی داریم کاری رو انجام میدیم ک میدونیم اشتباهه و انگار یکی مدام کنار گوشمون میگه نکن این کار رو ..؟ ک ما اسمش رو گذاشتیم " وجدان " یا " هادی، هدایتگر نفس" یا .. نمیدونم شاید این فقط تصور ذهن منه ولی میگم شاید روح جدا شده  از تن خودمونه در زمان مرگ ... ک ما رو نهی میکنه از کاری ک انجامش پشیمونمون کرده ..زمانی ک پرونده ی اعمالمون مثل فیلم داره مرور میشه برامون 

" برداشت شخصی من "

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

عالی👌

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره بعضی وقت ها همچین احساس هست ولی چطور میشه روح جدا شدمون باشه اون موقع؟  ما که اون لحظه نمر ...

چطور میشه روح جدا شده هنگام مرگ دقیقا توی همون صحنه حاضر بشه؟ 

زمان مرگ مکان و زمان معنایی نداره

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

من از مرگ میترسم بدنم لرز برمی داره الان داشتم نگاه میکردم یه دفعه ترس ورم داشت زدم شبکه دیگه

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
من از مرگ میترسم بدنم لرز برمی داره الان داشتم نگاه میکردم یه دفعه ترس ورم داشت زدم شبکه دیگه

ن سعی کن گوش بدی جالبه.اکثرشون مشتاق اون حالشون بودن

چطور میشه روح جدا شده هنگام مرگ دقیقا توی همون صحنه حاضر بشه؟  زمان مرگ مکان و زمان معنایی ...

متوجه منظورت نشدم

روح ما از انجام کار بد ما رو منع میکنه؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
چطور میشه روح جدا شده هنگام مرگ دقیقا توی همون صحنه حاضر بشه؟  زمان مرگ مکان و زمان معنایی ...

آره دسته اون دنیا بله 

من منظورم توی دنیای الانه یعنی الان این لحظه که روح من نمیتونه جداشده باشه و بهم بگه این کاز رو نکن چون من الان زندم

متوجه منظورت نشدم روح ما از انجام کار بد ما رو منع میکنه؟

فکر کن این آقا در ۴۰ سالگی مرده ولی این اتفاق در بچگیش افتاده

و این آقا دقیقا در همون صحنه ی بچگیش ظاهر شده و ب بچگیش گوشزد کرده ک نکن این کار رو.

روح ما زمان مرگ میتونه ب عقب برگرده و شاهد اون صحنه ها باشه

همشون میگن خود مرگ ترس نداره،ب محض اینکه چشتو میبندی چشم دیگرت باز میشه....فقط از اعمالشون و حساب و کتاب بعدش نگرونی داشتن

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

آره دسته اون دنیا بله  من منظورم توی دنیای الانه یعنی الان این لحظه که روح من نمیتونه جداشده ب ...

الان آره.ولی در آینده میمیری.و روحت ب زمان حال ما برمیگرده .. نمیدونم برداشت شخصی منه ک ب نظرم دور از عقل نمیتونه باشه