2777
2789
عنوان

دخترای کنکوری

88 بازدید | 5 پست

دخترااا هر کی توان مالی پایینی داره و نمیتونه هزینه زیادی واسه مشاوره انجام بده ب من خصوصی پیام بده شماره مشاوری بهتون میدم یه هفته ب صورت رایگان ب شما مشاوره میده و اگه از کارش راضی بودید تمدید میکنید هزینه مشاوره فقط ماهی50تومن اگه ی دوست هم معرفی کنید...مشاور تحصیلی

برنامه ریزی و گزارش کار شب هاا میگیره و تحلیل میکنه قوی و ضعیف بودن بهتون میگه ..روش های مطالعه هر درس رو میگه و اینکه برای هر فصل چقد وقت مطالع بذارید

ارشد چی؟

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

محصلین کنکوری

بله پشت کنکور ارشدم

رشته حقوق 

میتونه مشاوره بده؟

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗